FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DOLCE 1, DIGI 1, LOOK TV, TVR 1

Vești bune pentru Steaua! 4 titulari revin pentru derby-ul cu Astra

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 16:17

Mirel Rădoi primește vești bune înainte de confruntarea cu Astra. Patru dintre titulari sînt apți de joc pentru meciul de la Pitești, după ce au lipsit cu Dinamo.

Aymen Tahar și Alex Chipciu revin după ce au fost suspendați pentru confuntarea din ”Ștefan cel Mare”. De asemenea, Papp și Hamroun, ambii accidentați în ultimele săptămîni, vor putea fi folosiți și ei cu Astra.

”Aţi văzut că fără ei şi fără alţii ne-a fost mult mai greu. Ei pot da valoare jocului echipei", a spus Dumitru Dumitriu, antrenorul principal în acte al campioanei, despre revenirea acestora.

Cum ar putea arăta Steaua cu Astra:

Niță - Rîpă, Varela, Papp, Toșca - L. Filip, Breeveld - Ad. Popa, Chipciu, Hamroun - Tade

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
431516447010175
Nuta Radu  •  28 Noiembrie 2015, 06:29

Titi, bagatil in locul lui filip pe carp este mai bun filip nare ce cauta la steaua si rezolvati problema cu stadionul ori cumpara progresu ori plateste la steaua militara ce cete acestia ca cheltue mai mult cu deplasarile si ia aiurit si pe jucatori este o nebunie va multumesc.

luciann
luciann  •  27 Noiembrie 2015, 18:50

Baga-l mai nene pe Alcenat in locul lui Rapa!

nebraska
nebraska  •  27 Noiembrie 2015, 18:17
Postat de Romeo Daniel pe 27 Noiembrie 2015, 17:52

Sper din tot sufletul sa terminam cu titularizarea"expiratului" Filip !!! Pe acel post Filip este ultimul ca valoare din lotul Stelei. Ordinea inchzatorilor este: Muniru,Breveld,Tahar si ultimul Filip. Duminica cred ca cea mai buna formula ar fi: Nita - Alcenat,Papp,Varela,Tosca - Ad.Popa,Breveld,Tahar,Hamroun - Tade si Chipciu.

Tristete mare Romica,iar pierdeti.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează