FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 20:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Veşti bune pentru Stoichiţă "Tată" şi "Marti" pot juca la Galaţi

Articol de - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 23:04

Atît goalkeeper-ul, cît şi fundaşul dreapta s-au pregătit normal ieri şi ar putea fi titulari sîmbătă


Mihai Stoichiţă are motive să zîmbească. Neînvins în cele două etape de cînd e pe banca Stelei, "Lippi" a primit veşti bune înaintea partidei de sîmbătă, de la Galaţi, de la ora 20:00, în direct pe DigiSport: Ciprian Tătăruşanu şi Novak Martinovici s-au antrenat ieri normal şi ar putea intra pe gazon încă din primul minut contra Oţelului.

Cum la meciul cu Sportul tehnicianul de 57 de ani a fost nevoit să improvizeze cu Bicfalvi pe postul de fundaş dreapta, revenirea lui Martinovici e cea mai importantă. Sîrbul nu a mai jucat de o lună, de la confruntarea cu U Cluj, atunci cînd a suferit o entorsă de gleznă.

Dănănae a ieşit pe gazon
După ce a suferit o ruptură musculară înaintea partidei cu FCM Tîrgu-Mureş, pe 22 martie, Ovidiu Dănănae a început de ieri alergările uşoare. Fundaşul dreapta a făcut ieri antrenament separat alături de un alt stelist cu probleme medicale, Iasmin Latovlevici. În schimb, Gabi Matei continuă să se pregătească separat, la sală, după operaţia de ligamente încrucişate pe care a făcut-o în toamnă.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
ovidiu62
ovidiu62  •  12 Aprilie 2012, 14:42

Parca ar juca 13 in teren,tot 11 oi veti fi,si va vom da lumina sfanta sambata seara.

vanpersie_gunner4ever
vanpersie_gunner4ever  •  12 Aprilie 2012, 08:46

ce draq ma l-a bagat pe bicfalvi fundas dreapta si a jucat perfect..de ce sa se riste cu novak cand acum poate juca si eric acolo????

terminatorul2
terminatorul2  •  12 Aprilie 2012, 06:47

Vesti proaste : nu a comentat nimeni pina acum :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează