FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Vești excelente pentru Straton după ultimul control medical: "Revin mult mai repede!"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 17:33

Cătălin Straton, portarul de 29 de ani al Dunării Călărași, s-a operat de urgență în urmă cu aproape două săptămâni după ce-a suferit o fractură de antebraţ în timpul meciului cu Hermannstadt, 0-1.

A fost operat la clinica Provita din Bucureşti, cu diagnosticul fractură cominutivă cubitus drept. "Intervenţia de chirurgia mâinii a decurs fără complicaţii şi a constat în reducerea anatomică a fracturii şi fixarea cu o placă de titan. Doctorul Daniel Vilcioiu s-a ocupat de operație. Am avut un sezon foarte bun în Liga 1, însă a venit acest ghinion. Nu mai am ce să fac acum, trebuie să mă recuperez și să revin pe teren pentru că acolo mă simt cel mai bine", spunea Straton.

Acum câteva zile portarul de la Călărași a mers la control, iar veștile sunt foarte bune! "O să revin pe teren chiar la începutul lunii ianuarie. Nu o să pierd deloc pregătirea, ceea ce e o veste excelentă pentru mine. Recuperarea merge foarte bine, nu există niciun fel de problemă. Am trecut cu bine peste operație, iar din ianuarie la reunirea echipei o să fiu apt să apăr", a spus portarul care are patru prezențe în echipa ideală a Ligii 1 întocmită de LPF.

La intervenția chirurgicală de acum două săptămâni lui Cătălin i-a fost fixată o tijă de titan cu șase șuruburi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  13 Decembrie 2018, 20:30

Un portar f. bun, un om cu un caracter deosebit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează