FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vești uriașe pentru FCSB! 5 jucători au scăpat de COVID-19 și pot juca la Iași

Articol de - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 14:32 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 14:44

FCSB primește vești bune înainte de meciul de duminică, cu Poli Iași. Cinci jucători importanți au scăpat de coronavirus și pot juca pentru formația roș-albastră.

  • Poli Iași – FCSB e duminică, de la 21:30. Meciul e liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Look Plus, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Eliminată din Europa League de Slovan Liberec (0-2), după un meci în care a aliniat o echipă improvizată, FCSB a primit o veste bună. Cinci jucători au scăpat de coronavirus, anunță Prosport.

Atacanții Sergiu Buș și Florin Tănase, mijlocașii Darius Olaru și Ovidiu Popescu și fundașul Andrei Miron au primit azi rezultatele testelor, iar acestea au fost negative, informația fiind confirmată și de sursele GSP.ro din cadrul clubului.

Astfel, aceștia au șanse să joace cu Poli Iași, iar FCSB poate alinia o echipă cu mai puține improvizații.

Cum poate arăta FCSB cu Poli Iași: Straton – G. Enache, Miron, Soiledis, Panțîru – O. Popescu, Olaru, Perianu - R. Ion, Buș,  Fl. Tănase 

VIDEO Cristian Melinte, dorit de FCSB înaintea meciului cu Slovan Liberec: „I-a transmis antrenorului”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB se îndreaptă spre lumea a 3-a: coeficientul UEFA s-a pulverizat! Când încep problemele pentru roș-albaștri

EXCLUSIV Mutare-șoc pregătită în secret de Gigi Becali: l-a pus pe Vali Argăseală să ia legătura cu jucătorul! Toate detaliile de la negocieri

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (216)
parpalache
parpalache  •  27 Septembrie 2020, 12:37

Ar fi de ras daca n-ar fi de plans!In doua zile jucatorii cuviosului GG se vindeca rapid de COVID!De ce?Pentru ca se fac testele unde se fac!Daca se fac!Dar ce se intampla cu plamanii baietilor?Cui ii pasa!

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  26 Septembrie 2020, 23:32
Postat de iliedraperie pe 26 Septembrie 2020, 22:47

bai brancardier ia pune-ti masca si manusile si muta targa mai incolo,daca tu consideri ca e un monolog atunci cand iti scrie cineva la un comentariu evident *** de-al tau demn de un infirmier n-are rost sa mai comentez asa ca citandu-te mai bine pastreaza-ti aparenta tacand decat s-o demonstrezi comentand.

Începând de astăzi pentru mine ești Dorel. Noapte bună Dorele!Mergi să faci nani-nani!!!

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  26 Septembrie 2020, 23:22
Postat de alenb pe 26 Septembrie 2020, 20:48

Tu faci pe prostu sau chiar esti? Clinica lui Becali l-a descoperit doar pe Miron bolnav dintre jucatori, alti 3 au iesit cu Covid la testarea de la Timisoara in drum spre Serbia, iar alti 5 la testare in Serbia. Odata intorsi fecesebistii au reluat testele la clinica Becali si binenteles magariile, Tanase fiind scos vindecat marti iar la Man, Cretu sau Morutan nu s-a descoperit nimic. Asta era marti, ca miercuri i-au testat la clinica acreditara de UEFA iar Tanase a iesit din nou pozitiv plus Man, Cretu si Morutan. Sambata au revenit la clinica Becali unde Tanase a fost scos din nou negativ plus au mai albit un fundas- Miron, un varf- Bus, un inchizator Popescu plus Olaru ca sa aiba echipa la Iasi. Aceasta echipa este focar de infectie iar ei falsifica testele si joaca meci dupa meci.

Ce păcat că prostia nu doare,acum te zbăteai în chinuri groaznice.Nu ai pregătire medicală,te rog renunță la opinii imbecile!!!

Vezi toate comentariile (216)
Comentează