FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vestiarul a explodat! » Fotbaliştii Stelei i-au cerut lui MM Stoica să stopeze ieşirile lui Becali

Steliştii fac front comun împotriva atitudinii sfidătoare a finanţatorului
Steliştii fac front comun împotriva atitudinii sfidătoare a finanţatorului

Articol de - Publicat marti, 01 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 01 mai 2012 10:32

Jucătorii s-au săturat ca patronul să fie cel care decide primul "11" şi i-au cerut lui Mihai Stoica să intervină în sprijinul lor.

Ieşirile din ultima perioadă ale lui Gigi Becali au inflamat grav spiritele în vestiarul stelist. Chiar dacă nu o declară public, roş-albaştrii sînt deranjaţi că finanţatorul clubului e cel care ia deciziile privind alcătuirea primului "11" şi spun că aceste lucruri fac ca echipa să nu aibă rezultate. Mai mulţi fotbalişti reprezentativi au mers să discute cu managerul Mihai Stoica şi i-au cerut să intervină şi să mai stopeze din ieşirile latifundiarului.

"Toate lucrurile astea ne afectează. Antrenorii sînt cei care stau cu noi zi de zi, cei care ştiu cel mai bine cum ne pregătim şi cine ar trebui sau nu să joace. În plus, în vestiar, ne privim urît pentru că unul sau altul e favoritul patronului şi de aceea e folosit titular!" a fost mesajul vestiarului către MM.

Prima măsură: l-a apărat pe Chipciu
În urmă cu cîteva zile, Stoica a susţinut o conferinţă de presă, iar unul dintre punctele importante a fost să-l apere pe Alex Chipciu, desfiinţat de Becali după înfrîngerea cu FC Vaslui (0-1), de acum două etape. "Chipciu nu a petrecut cu femei. El e un profesionist şi nu au existat asemenea derapaje extrasportive. Spun asta pentru că s-a acreditat ideea că el ar avea probleme în afara gazonului!", a declarat MM.

Şi "semifinaliştii" UEFA au luat atitudine
Şi pe vremea cînd Olăroiu era "principal" la Steaua, iar Gigi Becali încerca să se implice la echipă, jucătorii au fost cei care au luat atitudine. Atunci, mai mulţi fotbalişti importanţi ai Stelei, Dică, Paraschiv şi Goian, au mers în audienţă la Olăroiu, căruia i-au cerut să fie protejaţi de criticile patronului, invocînd faptul că acesta impune anumiţi titulari.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (43)
steauabyalin
steauabyalin  •  01 Mai 2012, 21:19

dah dar porumbacu e un pic mai iesit in lume " " decat ciobanul care in afara de perimterul stanei sale nu a calcat,el..pacat asta cioban aduce steaua la sapa de lemn

ciprinillho
ciprinillho  •  01 Mai 2012, 19:15
Postat de superstar20 pe 01 Mai 2012, 10:57

E bine, bravo baieti. Aratati ca aveti personalitate, aratati ca sunteti uniti si nu mai acceptati ce face descrieratul ala.

problema e ca descreieratul ala ne distruge incet dar foarte sigur.steaua in genunchi,steaua sa se teama de echipe ca astra,chiajna sau gaz metan!e o realitate dureroasa a fotbalului romanesc pana la urma...

mirrorman
mirrorman  •  01 Mai 2012, 13:24

eu propun sa faca greva japoneza,dar fara mm purtator de cuvant,nu are gratie,in plus exista persoane care si-ar dori sa-l calareasca,lucru de altfel agreat de super-manager(?!?)

Vezi toate comentariile (43)
Comentează