FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - ASTRA 1-3

Vestiarul nu-l mai vrea! Barthe și Zlatinski nu l-au salutat pe Mulțescu în momentul în care au fost schimbați

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 00:00

Ziua și scandalul la Universitatea! După înfrângerea în fața Astrei, 1-3, vestiarul oltenilor stă pe un butoi cu pulbere.

Gigi Mulțescu și-a pus și mai rău jucătorii în cap, după ce a decis să-i scoată de pe teren pe Zlatinski și pe Barthe. Bulgarul a fost pedepsit întrucât a ratat un penaty, în minutul 4 al meciului, la 1-0 pentru giurgiuveni, în timp de francezul a fost substituit în minutul 39, la puțin timp după ce greșise la golul lui Sergiu Buș.

De nervi, cei doi "lei" l-au ignorat pe Mulțescu. Mai mult, Barthe a făcut semne insultătoare în direcția tehnicianului insinuând că are probleme și că e nebun. Sursele ziarului susțin că Alexandre a făcut o criză de nervi și în vestiar, înjurându-l pe Mulțescu. Stoperul a plecat de la stadionul din Trivale cu o altă maşină, fără să mai meargă cu autocarul echipei în Bănie. Nu a fost singurul fotbalist care a procedat așa, majoritatea preferând să plece separat de echipă din Trivale.

Mulțescu a explicat de ce a decis să-l schimbe pe Barthe: "A fost depășit și a greșit mult. Nu era deloc în regulă să-l mai țin pe teren. A greșit, nu a fost deloc într-o zi bună. Așa s-a întâmplat și cu Zlatinski, nu-i mai ieșea nimic".

Chiar dacă oficialii clubului spun că i-au propus prelungirea contractului cu Știința, șansele ca Mulțescu să continue pe banca juveților sunt mici. El a pierdut de mai mult timp susținerea vestiarului, iar în ultima vreme a fost contestat de toată lumea, inclusiv de Ivan, care a refuzat să discute cu antrenorul după ce l-a lăsat fără banderola de căpitan.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
antalmihai
antalmihai  •  18 Aprilie 2017, 14:01

ivan sa taca. are cele mai proaste note si cel mai prost parcurs,e cel mai slab.sa taca! a rata 10 goluri in ultimele etape si a prejudiciat craiova de multe puncte.doar el e de vina,nu multescu.mucles ivan!

132331260571303
Popa Basca  •  18 Aprilie 2017, 13:39

Daca procedeaza astfel,jucatorii ar trebui penalizati zdravan si lasati pe banca.Oricum,Craiova nu mai castiga cu nimeni,macar sa formeze cativa tineri de perspectiva,carora sa nu li se mai permita sa ajunga la fel de obraznici ca "vedetele"expirate...Multescu nu este un bun comunicator,dar asta nu-i treaba unor fotbalisti profesionisti,ei au prin contract datoria sa dea 100% pe teren,nu scrie nicaieri ca trebuie sa se antreneze cu Andrei Plesu.Daca ar fi trebuit sa-mi fie simpatici toti directorii cu care am lucrat,nu cred ca as fi adunat mai mult de o luna lucrata,in 30 de ani.

1667894966772666
Maria Bancila  •  18 Aprilie 2017, 12:05

In timp ce unii iau jucatori (chiar liberi de contract) din Portugalia sau Franta, noi luam din Bulgaria si astia expirati. Multescu este pentru prima data cand antreneaza o echipa un campionat intreg, in rest pe unde a fost nu a stat mai mult de 10-15 etape pentru ca este un antrenor depasit profesional.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează