FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Veteranii dau tonul » Cei mai vârstnici fotbaliști din lotul lui FCSB sunt așteptați ca să creeze o concurență și mai mare în linia de mijloc

Mihai Pintilii și Filipe Teixeira cu Mihai Teja
Mihai Pintilii și Filipe Teixeira cu Mihai Teja

Articol de - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 09:30

Mihai Pintilii, 34 de ani, și Filipe Teixeira, 38 de ani, au început de ieri antrenamentele normale cu coechipierii, dorind să intre în teren cât mai repede după accidentări de durată.

  • Corespondență GSP din Spania

Sunt cei mai vârstnici fotbaliști din lotul FCSB, nu foarte departe ca vârstă de antrenorul Mihai Teja (40 de ani). Dar nu se lasă și trag tare, mai ales că primul este căpitanul numărul 1 al roș-albaștrilor.

Mihai Pintilii (34 de ani) și Filipe Teixeira (38 de ani) au început de ieri antrenamentele normale alături de ceilalți coechipieri și-au rezistat la ritmul echipei, chiar dacă Teja a comandat o ședință de pregătire aprigă în locul unui antrenament mai lejer, cum se obișnuiește după un meci, fie el și amical.

Pinti a suferit o ruptură musculară la mușchiul femural stâng la meciul naționalei cu Muntenegru (0-0), de la începutul lunii septembrie 2018. De atunci n-a mai jucat. Filipe s-a rupt la începutul lui decembrie.

Portughezul și Marko Momcilovici, al treilea pacient vechi al lotului, ar putea apărea mâine pe foaia de joc pentru amicalul cu Shanghai Shenhua, căpitanul mai așteaptă. Totodată, ieri s-a putut pregăti normal și Florentin Matei, care a ieșit accidentat în amicalul cu Luzern (0-0).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
capca1
capca1  •  19 Ianuarie 2019, 14:09

Stați liniștiți, îi strică Lupu imediat !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close