FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - FC BRAŞOV 1-0

Oţelul învinge pe FC Braşov care a jucat 15 minute în nouă oameni

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2010 00:00

Oţelul cîştigă în faţa lui FC  Braşov la capătul unui meci în care Alexandru Tudor a vrut să fie actorul principal, dar Sergiu Costin i-a suflat acest rol prin execuţia sa din minutul 90.


"Brad Pitt" a profitat repede de faptul că cele două echipe pe care le arbitra nu au un nume în Liga 1 şi a zis să fie personajul principal al meciului. Zece cartonaşe galbene şi două roşii a acordat arbitrul bucureştean în cele 90 de minute, avînd o manieră de arbitraj care l-ar propune în rîndul arbitrilor de baschet, fragmentînd foarte des jocul.

În teren, cele două echipe au fost lipsite de tactică bazîndu-se mai mult pe forţă şi dueluri aeriene. Primul Penalty-ul dat pentru henţul lui Ad. Rusu a trezit meciul care părea că se îndreaptă spre o remiză albă. Eliminare Rusu şi Pena lua mingea pentru a aduce cele trei puncte gălăţenilor. Stupoare! Vîrful lui Dorinel trimite balonul în înaltul tribunei şi este schimbat de tehnicianul gazdelor imediat. Cu doi oameni în plus, gălăţenii au continuat atacurile în apostrofările tribunei nemulţumită. Izbăvirea a venit de la Sergiu Costin. Neagu centrează de pe dreapta din lovitură liberă şi fundaşul Oţelului trimite cu capul, la vinclu (90).

Dorinel obţine încă trei puncte pe teren propriu şi este pe locul 3, în timp ce braşovenii rămîn cu 8 puncte, pe locul opt.

 

Vezi AICI comentariul liveTEXT al partidei

În minutul 21, Silviu Ilie este lansat excelent în careul Braşovului, însă Mincă iese şi reţine.

În minutul 27, Paraschiv pătrunde în careu şi şutează din unghi, însă mingea trece pe lîngă poarta lui Mincă.

În minutul 36, Viglianti şutează excelent de la 20 de metri, însă mingea trece la un metru de vinclul porţii lui Mincă.

În minutul 53, Paraschiv ratează deschiderea scorului după ce şutează peste poartă din centrul careului.

În minutul 90, Sergiu Costin deschide scorul pentru gazde cu o lovitură de cap, pe spate, din centrul careului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
andrei_bv21
andrei_bv21  •  30 August 2010, 01:23

in primavara ati uitat cand va bateau cei de la paza si am sarit pentru voi...acum ati demonstrat ca aveti "caracter"....va asteptam cu bratele deschise in retur...sper sa veniti!

nufc
nufc  •  30 August 2010, 00:34

Bv Otelul (o echipa care intotdeauna mi-a placut,promoveaza tinerii ca si Craiova).Bafta in continuare.

claudiano
claudiano  •  29 August 2010, 23:25

huoooo jos mafia din fotbalul romanesc

Vezi toate comentariile (12)
Comentează