FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vezi care sînt primele ”transferuri” ale Stelei pentru Europa League!

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2009 00:00

Gigi Becali a declarat în nenumărate rînduri că nu va mai investi bani mulţi în transferuri. Totuşi, ”roş-albaştrii” se vor întări în această vară cu proprii jucători, cărora le expiră împrumutul.

Ciprian Tătăruşanu, cumpărat cu 1 milion şi jumătate, dar împrumutat la Gloria Bistriţa, va ajunge în Ghencea în această vară şi, conform spuselor patronului, îl va înlocui în poartă pe columbianul Robinson Zapata. Concurentul său ar putea fi Cosmin Vîtcă, revenit şi el după o perioadă în care a trecut pe la Gaz Metan.

Şi apărarea se va întări odată cu revenirea lui Ionuţ Rada de la CS Otopeni. Cum Sorin Ghionea este transferabil, iar Dorin Goian este curtat de mai multe echipe din Premier League, Rada ar avea şansa să reapară printre jucătorii de bază ai echipei.

Ultimul sosit este Romeo Surdu, marcator a opt goluri pentru FC Braşov. Înjurat de suporterii din Ghencea, Surdu a fost reinventat de către Răzvan Lucescu la FC Braşov.

Toţi jucătorii reveniţi sînt pe placul lui Gigi Becali, avînd în vedere că se potrivesc tiparului său, jucători tineri şi cu salarii mici, şi ar avea şanse mari să se afle printre titularii Stelei în sezonul viitor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
dumasco
dumasco  •  23 Iunie 2009, 13:25

Forza STEAUA !

cosminutzuu90
cosminutzuu90  •  13 Iunie 2009, 15:33
Postat de pe 12 Iunie 2009, 23:43

Cosminutu daca taceai filozof ramaneai.Inainte sa deschizi gura sa spui o prostie , cerceteaza bine , ca te faci de ras!

sa muriti voi astia care ma contestati :) . propriii jucatori ... un "i" este din cuvant , un "i" este pluralul , iar al treilea "i" este articolul baaa ... terminati 12 clase si vorbim dupa ... daca era "jucatorii proprii" era corect , dar "proprii jucatori" nu e corect :)))

 •  13 Iunie 2009, 15:22

IAR STIE GSP........

Vezi toate comentariile (25)
Comentează