FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, DUMINICĂ, ORA 20:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Vezi ce jucător vrea să aducă Steaua din iarnă!

Ezequias Tavares, Ezequias, FC Brasov
Ezequias Tavares, Ezequias, FC Brasov

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2009 00:00

Şefii Stelei au pus ochii pe fundaşul stînga Ezequias Tavares (28 de ani) şi intenţionează să negocieze cu oficialii lui FC Braşov mutarea brazilianului în această iarnă.

"Trebuie să aducem neapărat trei jucători. Unul care îmi place foarte mult este Ezequias. Să văd dacă pot să-l aduc la Steaua! Altfel, ne va fi foarte greu. Am ajuns să pierdem chiar şi cu echipele care vin în Ghencea cu teamă", a explicat Gigi Becali.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
 •  24 Octombrie 2009, 12:39

ba frate a ti innebunit rau de tot..a ti ajuns sa doriti moartea unui om???..ba baieti reveniti va...nu o ti vrea voi ca becali sa faca ce vreti voi?..sunteti penibili..de a dreptul penibili..altceva decat injuraturi si amenintari nu stiti..oricum ala traieste la alt nivel decat voi si in cot il doare de voi..sunteti niste furnicute in ochii lui asa ca vedeti va de steaua aia a voastra ca de jucat...:))))))))

 •  24 Octombrie 2009, 12:35

ezequias mai are 2,5 ani contract cu fc brasov......dar pt. 3 milioane poate pleca ...eu va spun sigur ca nu va pleca de la fc brasov decat roman in aceasta iarna pt. 2 milioane de euro undeva in franta

 •  24 Octombrie 2009, 12:35

ne mai trebuie un fundas lateral un mijlocas dreapat si un atacant de valoare

Vezi toate comentariile (13)
Comentează