FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DACIA MIOVENI 2-0

Vezi ce s-a întîmplat în meciul Steaua - Dacia Mioveni

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2008 00:00

"Roş-albaştrii" au trecut la pas de Dacia Mioveni în etapa cu numărul 27 a sezonului 2007/2008 cu scorul de 2-0, obţinînd victoria cu numărul 1000 a clubului, chiar de ziua simbolului şi antrenorului Marius Lăcătuş.

După o primă repriză lipsită de faze periculoase, Dorin Goian a reuşit să deschidă scorul în minutul 49 după o lovitură de colţ. Pepe Moreno trimisese cîteva secunde mai devreme mingea în bară. Doar cinci minute a durat pînă ce Pepe a majorat diferenţa pe tabelă.

Dacia nu a pus absolut nici o problemă Stelei în Ghencea, nereuşind să ajungă la poarta lui Zapata de prea multe ori.

În tur, Steaua învinsese cu scorul de 2-1, obţinînd victoria în minutul 90 prin golul marcat de Victoraş Iacob. Mioveniul condusese cu 1-0 pînă în prelungirile primei reprize.

Iată dialogul surprins de procurori dintre Gigi Becali şi Victor Piţurcă despre Dacia Mioveni

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
 •  20 Decembrie 2008, 02:02

luati fratilor exemplu de la italieni si cazul Juventus ... Steaua trebuia demult desfiintata ...dar ai cu cine ??? ... nebunilor :)

 •  19 Decembrie 2008, 21:16

"ionerul" nationalei Romaniei ii reproseaza lui Jiji, varul patronilor sai, ca nu i-a platit pe fiu-so si pe ceilalti juveti de la "Padurii" pentru "serviciile" efectuate... In discutie, o suma pe individ, pe o luna de "activitate", care pentru romanii care muncesc cinstit este un vis pe multi ani de truda ! Romania, PAMANT RRRRRROMANESC !

 •  19 Decembrie 2008, 20:36

FARA CUVINTE!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează