FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ 0-1

Vezi ce s-a întîmplat în meciul U Cluj - CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2008 00:00

Meciul cheie din " Cazul valiza", U Cluj - CFR Cluj, a atras multe suspiciuni. Se zvonea că CFR-iştii ar încerca să cumpere meciul, iar Gigi Becali ar fi aflat şi ar fi încercat să motiveze "şepcile roşii", pentru ca aceştia să îşi apere corect şansele. Universitatea a cedat în cele din urmă cu scorul de 0-1.

CFR a început în forţă, deschizînd scorul încă din minutul 15, dar golul lui Semedo a fost în cele din urmă anulat pentru ofsaid.Stăncioiu intervine 10 minute mai tîrziu în faţa lui Jovanovici.

"Şepcile" au ţinut în şah o repriză întreagă CFR-ul pînă în minutul 65. Ruiz este faultat în careu, iar după cinci minute de scandal între jucători, Cadu înscrie golul care avea să aducă titlul în provincie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
 •  19 Decembrie 2008, 16:36

!!!!numai pot si trebuie sa zic! prea mult se loveste in universitatea. o parte din adevar este spus. cealalta parte e ca(nu spun cine de la cfr)a promis universitatii daca joaca in asa fel incat sa nu ii incurce(stiau de valiza)si sa faca sa piarda din greseala(autogol sau alte mizerii-penalty)!le-a promis cu 1 milion mai mult decat becali!au pierdut mai mult de frica urmarilor valizei!dragi ziaristi!va rog anchetati si treaba asta ca nu se mai poate! u au luat bani indiferent de rezultat !!!!!

 •  19 Decembrie 2008, 16:09

atata timp cat toata conducerea tarii este din cluj si mai ales sunt servitori ai lui paskany....e clar ca nu o sa apara nimic despre ce a discutat el sau porcumuresan. stati sa plece basescu...si o sa vedeti cum o sa apara si acele convorbiri gen muresan-contele blatula de la bistrita, muresan-u cluj, etc.

 •  19 Decembrie 2008, 16:03

Afirmi ca CFR-ul a cumparat n-spe meciuri, arbitrii etc., dar ce dovezi poti prezenta in acest sens? Ce crezi, ca numai telefonul lui Gigi era (si este) ascultat? Crede-ma ca au fost, si sunt ascultate telefoanele tuturor conducatorilor din fotbal, iar daca numai Gigi a fost trimis in judecata, inseamna ca impotriva altora nu s-au gasit dovezi suficiente. Iar faptul ca toata lumea din fotbalul romanesc lanseaza acuzatii nefondate fara sa pateasca ceva - nu mai surprinde pe nimeni.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează