FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, AZI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Vezi cele mai tari faze VIDEO din duelul Stelei cu Astra!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2010 00:00

Steliştii erau convinşi că Astra nu le poate pune probleme, deşi ploieştenii au învins etapa precedentă liderul Ligii I.

Stoichiţă i-a aruncat în avanposturi pe Stancu şi Kapetanos, cu Tănase, Toja şi Arman la susţinere. Emeghara a fost titular în banda stîngă, iar Ovidiu Petre a făcut legătura între compartimentul defensiv şi atac.

Iată garnitura de start a roş-albaştrilor pentru confruntarea cu Astra!

Zapata - Golanski, Jelev, Parpas, Emeghara - Tanase, Toja, Ovidiu Petre, Arman Karamian - Stancu, Kapetanos.

Rezerve: Tatarusanu, Baciu, Plesan, Tall, Surdu, Artiom Karamian

Iată cele mai importante faze video din Steaua-Astra!

Stancu a deschis scorul în minutul 7

Astra este aproape de egalare, dar şutul lui Takayuki de la 25 de metri trece puţin pe lîngă poarta lui Zapata

Steaua trece pe lîngă majorarea scorului, dar Kapetanos nu profită de centrarea bună a lui Golanski şi şutează în portarul Miron

 

Ploieştenii ratează cea mai mare ocazie a partidei prin Mihalache, care trimite cu capul, în bară, după o lovitură de colţ executată de Stan

 

Arman Karamian majorează scorul cu un şut de la 10 metri, după pasă a lui Cristi Tănase

Cristi Tănase are şansa de a marca. Servit excelent de Kapetanos, mijlocaşul stelist a şutat peste poartă din interiorul careului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
 •  06 Mai 2010, 00:59
Postat de williamfaulkner pe 05 Mai 2010, 22:39

Daca "oierul falit" are 100.000 de euro plus cate 10.000 salariu lunar sa-i dea unui jucator ca Tall care n-a jucat niciun minut din iarna si pana acum, crezi ca n-are de-o valijoara pentru parlitii de la Astra. Iar la Alba Iulia a mers o alta valiza, de la Cluj, ce naiba... atata lucru trebuia sa stii si tu. Alba Iulia e in alta sfera de interes. Acum ai priceput? Iar daca tu n-ai vazut blat in seara asta, te amagesti singur. Daca juca Astra pe bune, tare mi-e teama ca va batea.

Stai linistit tipule,si nu mai fi asa naiv,o juca steaua prost,dar nici sa ne incurce rohat cu ai lui:)) Totul s-a rupt de cand Unirea a luat campionatu ,nu va mai ganditi la blaturi pe ultima suta de metri,ca daia Craiova e la Retrogradare ,Rapidu pe 7-8 Iar la titlu se bat 6 echipe .

 •  06 Mai 2010, 00:13
Postat de pe 05 Mai 2010, 20:44

TOJA CE CAUTA PE TEREN?

e clar ca nu te cauta pe tine...:)) acum serios, a jucat mai bine decat O. Petre

 •  06 Mai 2010, 00:09
Postat de forumer pe 05 Mai 2010, 22:38

Si arbitrajul a venit ca urmare a masacrelor cu rapid, Timisoara si Alba Iulia! Era normal sa mai avem si greseli pro Steaua! In precedentele 3 meciuri am fost furati ca in codru de arbitrii! Mai urmariti si voi meciurile de fotbal, degeaba vorbiti daca vedeti 2 meciuri pe sezon!

Nu stiu daca era normal, dar in acele meciuri au fost la fel de multe greseli in defavoarea stelei...si nu s-a facut atata tam-tam pentru ca echipa a pierdut. Primul lucru care imi vine in cap este intrarea de criminal a lui sapunaru. Cu ambele picioare pe tibia lui Tanase; putea usor sa ii rupa piciorul. Dar nu s-a discutat atat de mult. Penaltiul lui Timisoara cat si lovitura libera din care au preluat conducerea INEXISTENTE... si din ambele a iesit gol.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează