FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VICTORIA BRĂNEŞTI, LUNI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Vezi cum arată Steaua visată de Ilie Dumitrescu!

Articol de - Publicat vineri, 13 august 2010 00:00

După ce toţi fotbaliştii vor fi apţi, Dumitrescu îl vede pe Nicoliţă fundaş dreapta şi trio-ul exploziv Szekely-Stancu-Tănase în spatele lui Kapetanos. În concepţia noului antrenor, trupa din Ghencea va arăta superofensiv într-un modul 4-2-3-1.

Steaua şi-a schimbat antrenorul şi acesta are de gînd să revoluţioneze şi sistemul, şi modul de abordare a meciurilor. După ce va avea la dispoziţie întreg lotul, inclusiv jucătorii care acum sînt accidentaţi sau nepregătiţi fizic, Ilie Dumitrescu plănuieşte să facă unele schimbări majore.

Cînd Szekely se va reface şi va putea evolua din nou, el va fi titular ca mijlocaş dreapta, în vreme ce Nicoliţă va fi retras fundaş dreapta. De altfel, Ilie l-a desemnat pe Bănel în urmă cu 6 luni ca fiind rezerva lui Săpunaru pe postul de fundaş dreapta în echipa pe care el o vedea la acel moment ca fiind ideală în Liga 1.
Schimbările nu se vor opri aici.

Cum sistemul va fi 4-2-3-1, vrea ca în faţa celor doi închizători să pună 3 mijlocaşi de mare valoare, care să-l ajute pe unicul vîrf, Kapetanos. Aceştia, într-o echipă perfectă pe care o gîndeşte acum, ar fi Szekely, Stancu şi Tănase. Dacă în privinţa lui Janos postul lui va fi exclusiv în dreapta, Stancu şi Tănase vor face schimb de roluri, fie primul mijlocaş central, fie cel de-al doilea. Pentru moment, singura piedică în realizarea echipei la care visează Ilie e faptul că Szekely nu e apt şi va mai avea nevoie de măcar o lună pînă cînd va putea evolua din nou.

Echipa la care visează în viitor
Tătăruşanu - Nicoliţă, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - D. Stoica, Anghelov - Szekely, B. Stancu, Cr. Tănase - Kapetanos

"În opinia mea, Bogdan Stancu, Kapetanos, Tănase şi Nicoliţă sînt vitali pentru Steaua şi misiunea mea e să-i fac să joace în acelaşi timp în primul 11"
Ilie Dumitrescu, pentru stelisti.ro

"Nu prea dorm de două nopţi, de cînd s-a produs această schimbare. Este o stare de surescitare firească. Am mult de lucru şi îmi doresc să reuşesc"
Ilie Dumitrescu, pentru stelisti.ro

Ce sisteme au preferat antrenorii Stelei în ultimii ani
Perioada    Antrenorul    Sistemul
2005    Protasov    4-4-2
2005-2007    Olăroiu    4-4-1-1
2007    Hagi    4-4-1-1
2007-2008    Lăcătuş    4-2-3-1
2009    Bergodi    4-4-2
2009-2010    Stoichiţă    4-2-3-1
2010    Piţurcă    4-1-4-1
2010-?    I. Dumitrescu    4-2-3-1

Puţine schimbări la meciul de luni
Pentru meciul său de debut, care va fi luni seara, împotriva Victoriei Brăneşti, în direct la Antena 1, Ilie Dumitrescu nu va produce schimbări majore. Dacă portughezul Bonfim va fi legitimat, are şanse să înceapă ca titular, asta şi pentru că noul tehnician nu vede în Emeghara o soluţie viabilă pentru fundaş dreapta. Singura mare modificare va fi apariţia lui Kapetanos ca vîrf împins , ceea ce înseamnă că Răduţ ar dispărea din primul "11".

Tătăruşanu - Bonfim (Emeghara), Abrudan, Geraldo, Latovlevici - D. Stoica, Păcurar (Anghelov) - Nicoliţă, B. Stancu, Cr. Tănase - Kapetanos

5 antrenamente va conduce Ilie Dumitrescu pînă la debutul său pe banca echipei, meciul cu Victoria Brăneşti fiind programat luni seara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
ancutza2
ancutza2  •  01 Septembrie 2010, 00:03

BAI ILIE DAR SURDU UNDE ESTE L-AI UITAT PE DRUM DESTEPTULE ESTE MA IMPORTANT DECAT TANASE SAU KAPE AI BAUT CEVA STRICAT CRED CA DA,SURDU ESTE PESTE TANASE SA FIM SERIOSI DOMNU RESPECT SA-TI DAU UN SFAT MAI ILIE JUCATORUL TREBUIE SA FIE PRIETEN CU ANTRENORUL SI INVERS ADICA SA COMUNICE MAI MULT ASTA AM VRUT SA-TI SPUN ,AM FACUT SPORT DE PERFORMANTA AM AVUT UN PROF PESTE TINE MA REFER LA MENTALITATE,ASA SE OBTINE PERFORMANTA TINE MINTE

vijulie
vijulie  •  23 August 2010, 01:42

fara radut steaua o sa arate la fel ca inainte....

jerrry
jerrry  •  13 August 2010, 13:37

eu zic ca banel va disparea incet-incet din echipa...ilie nu e prost sa-l scoata din prima...il joaca fundas - un post descoperit si riscant - si apoi il tine pe banca....banel nu e un jucator slab dar nici unul in jurul caruia sa construiesti echipa...il bagi in min 75 sa-i alerge pe aia sau ii dai un om sa stea lipit de el... radut trebuie sa fie acolo, n-avem nevoie de 2 inchizatori....de-abia am scapat de ovidiu petre, ce dreaq...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează