FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Vezi cum i-a mărit Lucescu jr. salariul lui Dragoş Grigore la Dinamo!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 februarie 2011 20:02

Convocarea lui Dragoş Grigore la prima reprezentativă îi va aduce fundaşului o mărire salarială de 20%


Pentru Dragoş Grigore, 2011 a început perfect. Şi-a revenit complet după accidentarea suferită la peroneu ce i-a afectat tot sezonul trecut şi a devenit om de bază în defensiva "cîinilor". Evoluţiile bune în meciurile de pregătire ale turneului din Antalya l-au adus şi în atenţia lui Răzvan Lucescu, care l-a convocat pentru partidele de verificare din Cipru.

Faptul că a fost chemat printre tricolori îi va aduce fundaşului de 23 de ani şi un bonus la echipa de club. O clauză din contractul lui Grigore spune că apărătorului îi va fi majorat salariul cu 20%. Asta, pe lîngă promisiunea şefilor că la revenirea în ţară se va semna un nou acord, ce îi va dubla actualul venit, de 3.000 de dolari lunar!

Tactică din birouri
Şefii au hotărît ca nici un jucător să nu mai aibă venituri mari garantate, ci suma să crească în funcţie de performanţe. Cei tineri, de perspectivă, au, pe lîngă bonusuri pentru evoluţiile la prima echipă din Ştefan cel Mare, şi clauze conform cărora li se majorează contractele dacă ajung la reprezentativele ţărilor lor. Alexe, Liviu Ganea, Torje, Kone sau Diabate sînt cei care au beneficiat şi ei de măriri salariale pentru evoluţiile de la echipele naţionale.


Îl urmează pe Ştefan Radu?
Dragoş Grigore şi Ştefan Radu au aceeaşi vîrstă, 24 de ani, şi o ascensiune asemănătoare la Dinamo. Ultimul a debutat la echipa naţională la 20 de ani, cînd devenise unul dintre titularii "cîinilor" sub comanda lui Mircea Rednic. Cîştiga atunci 1.500 de dolari lunar, iar contractul i-a fost mărit substanţial. În vara lui 2008, Radu a fost transferat de Lazio pentru 5,4 milioane de euro. "Cîinii" susţin că şi Grigore este monitorizat de cîteva echipe din Italia.


"Dragoş Grigore va fi unul dintre cei mai buni fundaşi din România. Sînt mîndru de cum se mişcă apărarea noastră acum, se vede o schimbare în bine pe fază defensivă"
Cristi Borcea, acţionar Dinamo

"Fără ajutorul colegilor nu puteam fi convocat. Sînt fericit că am ajuns un fotbalist care să fie băgat în seamă şi voi trage tare pentru a nu fi ultima convocare la prima reprezentativă"
Dragoş Grigore, fundaş Dinamo

450 de minute a jucat Dragoş Grigore în amicalele din Antalya, fiind integralist în toate cele cinci partide

9 meciuri a jucat Grigore în acest sezon pentru Dinamo, în toate competiţiile, el revenind pe gazon, după accidentare, abia în luna octombrie a anului trecut

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (3)
fcgeo
fcgeo  •  07 Februarie 2011, 16:17

Si mie mi se pare cea mai corecta decizie ca fiecre jucator sa fie platit dupa randamentul care il da pe teren.Si-am sa dau un exemplu.Torje in opinia mea cel mai bun avea(daca nu ma-nsel)70000 in schimb Niculae 280000.O fi el si cu sufletul Dinamovist pursange dar in teren nu sa vazut cum se vede la Torje.Este doar un exemplu ca mai sunt si altele.

aurelyan_13
aurelyan_13  •  07 Februarie 2011, 03:31

danalexu scuza-ma ca te intrerup dar cred ca nu ai fost atent.cand a inceput sa scrie articolul , grigore dragos avea varsta de 23 de ani,pana a terminat articolul a implinit varsta de 24 de ani.deci don gheorghiu nu a gresit deloc,dar a fost cam delasator cu articolul :) , un an de zile....decat deloc este bn si asa . ciao

danalexu
danalexu  •  07 Februarie 2011, 02:40

don gheorghiu,pai cati ani are grigore? 23 sau 24? o data spune-ti "fundasul de 23 de ani",iar altadata "Dragoş Grigore şi Ştefan Radu au aceeaşi vîrstă, 24 de ani".aaaaaaaaaaaaa?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează