FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL-CFR 3-0

Vezi cum și-a întors capul arbitrul Petrescu la faza în care Culio îl calcă pe Irimia

arbitru radu petrescu
arbitru radu petrescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

În minutul 27 al meciului Sportul-CFR, Culio îl calcă pe jucătorul gazdelor, Cristi Irimia, fără ca arbitrul de centru să dicteze vreo sancțiune. Pe imiginile transmise de DigiSport se vede foarte clar cum în acel moment, cînd scorul era 1-0, centralul Radu Petrescu își întoarce capul, probabil pentru a motiva că nu a văzut incidentul!

Culio, fotbalistul CFR-ului, nu este la prima abatere de acest gen din care scapă nepedepsit: în urmă cu un an, în Supercupa cu Unirea Urziceni, l-a călcat la fel de violent pe Raul Rusescu, tot fără să fie eliminat!

 

VEZI AICI, ÎNCEPÎND CU SECUNDA 22, CUM ARBITRUL RADU PETRESCU ÎȘI ÎNTOARCE CAPUL DE LA CULIO ȘI IRIMIA PENTRU A NU FI NEVOIT SĂ-l ELIMINE PE ARGENTINIAN!

Radu Petrescu a eliminat pînă la urmă doi jucători ai CFR-ului, pe Traore și pe Cadu, cînd scorul era deja 3-0
.

În Gazeta Sporturilor, Radu Petrescu a fost notat cu 3 pentru prestația de la jocul Sportul - CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
flacara.visinie
flacara.visinie  •  21 August 2010, 19:07

S-au gasit toti suporterii de cacareaza sa acuze arbitrajele. Arbitrul central s-a uitat la tusier, care avea un unghi mai bun la faza respectiva. De eliminarea complet gratuita a lui Cadu ce ziceti? (Da, stiu, Nuno Claro trebuia sa ia rosu si Sportul sa primeasca penalty, dar era deja 3-0 in min 85 si CFR-ul juca in 9 oameni, asa ca nu se schimbau prea multe).

skald
skald  •  21 August 2010, 16:57

asta o sa mai fie delegat la vre-un meci de acum incolo?se vede clar ca este intentie de a nu da rosu,asta nu mai este greseala,sa il dea afara din arbitraj sa se duca sa munceasca pentru cufuristi dar altfel ,sa dea cu matura sau sa le cuterete ghetele,nu sa munceasca din arbitraj pentru ei,rusine

vio_ultra
vio_ultra  •  21 August 2010, 16:53

mercenarii cfr-lor sunt muraturi nu le mai merge de cand sa terminat cu blaturile asta e adevarata valoare a lor.de liga c. nu mai am cuvinte.forzaSTEAUA

Vezi toate comentariile (27)
Comentează