FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 2-0

Vezi cum şi-a motivat Ţălnar elevii înainte de derby-ul cu Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, a găsit o metodă convingătoare pentru a-şi motiva elevii înainte de derby-ul cu Steaua. Tehnicianul roş-albilor i-a pus pe elevii săi să vizioneze imagini de pe youtube cu victoria lui Dinamo din urmă cu doi ani în faţa marii rivale, 2-1.

Vezi aici imaginile pe care le-au vizionat dinamoviştii înainte de partida cu Steaua (video)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  18 Martie 2010, 16:56

HAI CU OIEEERUUUUUUUU.....! HAI CU OIERRRRRRRRRRUUUUUUUUU....!!!! DACA MAI STA MULT LA STEUAIA CRED CA VA FACETY DE RAS... CU TOT CU ARGASEALA LUI...! E VARZA SI ELE... BV DINAMO...!!!

 •  18 Martie 2010, 16:36

Voi sunteti in stare sa scoateti stire si din faptul ca a rasarit soarele de dimineata. Ce e atat de inedit la metoda lui Talnar?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează