FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Vezi de ce depinde transferul lui Torje la Wolfsburg!

Articol de GSP - Publicat joi, 30 decembrie 2010 00:00

Transferul lui Gabriel Torje la Wolfsburg e în stand-by.

Dinamoviştii aşteaptă o ofertă, dar pentru moment rămîn în aşteptare întrucît oficialii clubului german caută să-l schimbe în zilele ce urmează pe Steve McClaren cu Martin Jol, iar olandezul l-ar avea pe listă şi pe dinamovist. Cel puţin aşa sînt semnalele emise către şefii roş-albilor. Nemţii sînt aproape să-l vîndă pe bosniacul Dzeko la Man City, în schimbul sumei de 35 de milioane de euro!

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (4)
blaustein
blaustein  •  30 Decembrie 2010, 15:48

@ola_real26 Daca ii tii in Liga I se plafoneaza, nu faci nici performanta si nici nu-i mai vinzi vreodata.(doar cand se mai duce un antrenor roman in Azerbaidjan, prin Rusia sau la arabi).Cluburile mari din vest cauta jucatori tineri pe care dau multi bani.In Romanai nu sunt conditii de performanta, nu mai compara cu Seria A,ca nu e cazul.Nu vezi ca nu sunt nici bani de salarii?,tu aberezi,habar nu ai.Sarbii, croatii, bosniecii asa au progresat si la nivel de nationala.Cresc si vand.

ola_real26
ola_real26  •  30 Decembrie 2010, 14:10

uitati un exemplu clar.Radu Stefan au oferit nemtii 10 mil si italienii au spus dublu sau nimic,iar patronul a spus ca este netransferabil.deoarece el doreste performanta nu doreste sa faca bani ca altii de pe la noi.cand eu spuneam multora ca radu stefan este peste goian toti imi radeau in nas.si as putea aduce si argumente.dar toti vad numai bani.rari sunt cei ce vor calitate.Radu la 20 de ani era la Dinamo,iar goian...va va fi greu sa gasiti unde juca la 20 de ani.

ola_real26
ola_real26  •  30 Decembrie 2010, 14:02

ba oameni buni.inebunesc cu sumele astea.la ce sa ii dati ma pe astia.cand ne mai creste si noua campionatul.torje,alexe,stancu,tatarusanu,gaman.lung jr. astia pot deveni f scumpi daca nu ne vom mai bate joc de fotbal.tinetii sa-si doareasca altii sa-i cumpere cu adevarat nu sa stam cu morcovu-n....ca poate o veni vreo oferta.spun toti ca nu au bani dar ce sulfe sunt din privinta asta....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează