FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT, LIVE TEXT GSP.RO

FINAL » Rapid-Steaua 0-0

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2010 00:00

Rapid şi Steaua au remizat în această seară, 0-0, urmînd să se întîlnească din nou peste două zile, în Cupa României, unde va trebui să existe însă o învingătoare.

Meciul din Giuleşti a fost slab în prima repriză, plin de durităţi de ambele părţi. De remarcat doar parada lui Tătăruşanu la lovitura de cap a lui Marcos Antonio.

În partea secundă ambele echipe au jucat mai ofensiv, cu un plus pentru Steaua, care a lovit bara de două ori.

Rapidiştii s-au revanşat prin ocaziile lui Sburlea şi Roman, însă nimic nu s-a shimbat pe tabelă. Scor final, 0-0.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM S-A DESFĂŞURAT MECIUL ÎN FORMAT TEXT!

Citește aici comentariul tehnico-tactic al lui Andrei Vochin

GSP a anticipat corect echipa pe care Marius Lăcătuş o va trimite în teren împotriva Rapidului, de la ora 20:30. La Rapid, deşi informaţiile iniţiale îl dădeau titular pe  Coman, se pare că portarul nu a putut fi recuperat la timp şi în locul său va juca Bornescu.

Iată titularii celor două formaţii:

RAPID: Bornescu - Candido da Costa, M. Constantin, M. Antonio, Bozovici - Roman, N. Grigore, Lazăr, Frunză - Spadacio - Cassio

Rezerve: Coman, Ezequias, Cesinha, Herea, Grigorie, Sburlea, Glauber

STEAUA: Tătăruşanu - Martinovici, Gardoş, Geraldo, Latovlevici - Ricardo, Bicfalvi - Szekely, B. Stancu, Cr. Tănase - Surdu

Rezerve: Lungu, Brandan, Kapetanos, Bilaşco, Anghelov, Galamaz, C. Matei

VIDEOIntrări foarte dure în prima repriză!

VIDEOÎn minutul 20 a venit prima mare ocazie a derby-ului, o lovitură liberă executată de Juliano Spadacio care a trecut puţin pe lîngă vinclul porţii apărate de Ciprian Tătăruşanu.

VIDEOÎn minutul 32, la o lovitură de colţ executată de Mihai Roman, "Tătă" a arătat din nou că meciurile bune din ultima vreme nu sînt o întîmplare. Scăpat de marcaj, Marcos Antonio, a reluat puternic cu capul din 8 metri. Portarul Stelei a fost însă pe fază, intervenind cu piciorul drept în ultima clipă.

VIDEO - În minutul 54, Cristi Tănase a pătruns în centru din banda stînga şi a şutat puternic, mingea lovind bara din stînga lui Bornescu, rămas fără reacţie. Mingea a revenit la Surdu care din apropierea careului mic, lateral dreapta a centrat pe joc în faţa porţii pentru Bogdan Stancu, dar atacantul Stelei nu a ajuns la balon.

VIDEO - În minutul 66, Romeo Surdu rămîne singur cu Bornescu, care este învins de şutul atacantului stelist, dar bara transversală se opune.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (313)
gaby_blion
gaby_blion  •  09 Noiembrie 2010, 01:32

:))))))))))))) crezi ca ma intereseaza ma, prostie?? la cat de colorat esti ai putea sa tii si cu ujpest, doar sa iesi in evidenta!

forumer
forumer  •  09 Noiembrie 2010, 00:22

Dupa atatea laude si preziceri gen 5-0,6-0 sau mai stiu eu cat, e jenant cum ati jucat. Slabi rau, va asteptam in Ghencea, acolo chiar luati 3.

bestboys
bestboys  •  08 Noiembrie 2010, 23:34

ai fost pe m.ata.Daca calci pe Giulesti iesi de acolo rapidist,la ce atmosfera e.Dar voi sunteti mici ca suporteri,nu stiti ce inseamana atmosfera

Vezi toate comentariile (313)
Comentează