FOTBAL  »  Superliga  »  FLASH

Vezi ultimele noutăţi din Liga I!

Serge Akakpo, Akakpo, FC Vaslui, Togo
Serge Akakpo, Akakpo, FC Vaslui, Togo

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2010 00:00

URZICENI. Brandan, exclus din lot!
Ronny Levy l-a pedepsit pe Pablo Brandan pentru că într-un interviu acordat în ProSport a declarat: "Nu mai am nici un strop de motivaţie. Cei din conducerea clubului nu au procedat corect cu mine, trebuiau să mă lase la Stuttgart, dar ei nu au acceptat 1,3 milioane de euro". Antrenorul israelian i-a transmis: "Nu te mai pregăteşti cu noi. Te aştept la antrenamente cînd îţi va reveni motivaţia!". Brandan ar putea rata meciul cu Liverpool de pe 18 februarie. (Adriana Zdrenţu)

Fug în Anglia
Ialomiţenii au revenit luni din Antalya, însă din cauza vremii vor pleca încă de vineri în Anglia. "Nu ne putem pregăti în România, nu avem ce să facem pe zăpada asta. În Anglia vom avea toate condiţiile", susţin ialomiţenii. Partida Liverpool - Unirea din "16"-imile Europa League e programată pe 18 februarie, returul urmînd să aibă loc o săptămînă mai tîrziu, la Bucureşti. (Alexandru Tuhuţ)

CURTEA DE ARGEŞ. Vine Blay!
Ghanezul George Blay, care şi-a încheiat conturile cu Dinamo vara trecută, este foarte aproape de a semna cu Internaţional Curtea de Argeş. Fundaşul dreapta de 29 de ani e liber de contract şi de şase luni n-a mai jucat nicăieri. Ghanezul şi-a dat acordul să semneze pînă în vară cu piteştenii, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. (Cătălin Gheorghiu)

FC VASLUI. Akakpo revine azi pe gazon
Revenit la Vaslui după ce a fost împuşcat în spate la Cupa Africii, Serge Akakpo va efectua azi primul antrenament cu moldovenii. "Nu aş dori nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Dar m-am întors cu gîndul să cîştigăm campionatul. Trebuie să recuperez diferenţa de pregătire faţă de colegi. Mi-e tare dor de fotbal! Nici nu ştiu cine a mai fost adus la echipă, însă nu mi-e frică de concurenţă", a încheiat fundaşul togolez. (Cristian Lapa)

LIGA A II-A

Retrageri pe bandă rulantă
Criza a lovit puternic Liga a II-a! Cinci cluburi sînt într-o situaţie disperată şi au şanse să nu mai prindă returul. În Seria I, Cetatea Suceava şi CSM Rîmnicu Sărat caută investitori noi, iar în Seria a II-a FC Baia Mare, Drobeta Turnu Severin şi Jiul Petroşani au anunţat că nu mai au bani să continue. Returul e programat să înceapă pe 27 februarie şi, în cel mai pesimist scenariu, s-ar putea ca Seria I să alinieze la start 16 echipe, iar Seria a II-a doar 14! (Dragoş Rizescu)

NOUTĂŢI DIN LIGA I:


Poli Timişoara. Meciul cu Tavria Simferopol s-a întrerupt în minutul 60 după ce nocturna s-a stins. Pantilimon a apărat un penalty în minutul 30.

U Craiova. O comisie în frunte cu şeful departamentului Licenţieri al FRF, Viorel Duru, va merge pe 17 februarie la Severin pentru a vedea dacă stadionul Municipal întruneşte condiţiile omologării la nivelul Ligii I.

U Craiova. După două zile libere, alb-albaştrii şi-au reluat ieri antrenamentele. Şedinţa de pregătire a fost condusă de cuplul Papură-Biţă, "principalul" Wotte şi secunzii olandezi fiind aşteptaţi aseară în Bănie.

Poli Iaşi. Portarul Brăneţ, cu dureri la inghinali, şi mijlocaşul Romulus Miclea, răcit, au ratat ultimele două amicale ale cantonamentului din Antalya.

Ceahlăul. Portarul danez Thomas Villadsen (25 de ani), ultima oară la FC Nordsjaelland, dă probe sub Pietricica. Nemţenii îl mai testează şi pe stoperul Balde, din Guinee. Ambii au şanse mari să semneze.

UNIREA ALBA IULIA. Acord cu Kuzmici
Portarul Zeljko Kuzmici (26 de ani) de la FC Smederevo, locul 7 în prima ligă din Serbia, şi-a dat acordul pentru un contract pînă în vară la Unirea. Kuzmici a fost al 4-lea portar din lotul formaţiei sîrbe. "În principiu, ne-am înţeles. Jucătorul vine gratis la Alba Iulia, iar Lasc va fi împrumutat", a declarat preşedintele executiv Nicu Lupu. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Spirit roşu
Falub va miza pe un atac format din doi foşti jucători ai Stelei Roşii Belgrad, Nemanja Jovanovici şi Rade Veljovici, dar şi pe un fundaş ce provine de la acelaşi club din Serbia, Nikola Vujadinovici. "Îi ştiu pe amîndoi de la juniorii Stelei Roşii. Sînt jucători buni, cred că voi face treabă bună cu Rade în atac. Nu mă uit înapoi, voi da totul pentru Unirea şi sper să ne salvăm", a declarat Jovanovici. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Îl aşteaptă pe Arocha
Unirea nu a renunţat la venezueleanul Ruben Hernandez Arocha, un mijlocaş în vîrstă de 22 de ani de la echipa spaniola de liga secundă CF Zamora. Pe de altă parte, antrenorul Adrian Falub vrea să-l testeze suplimentar pe portughezul Brangaca, sîmbătă, cu Mediaşul, înainte de a semna contractul. Portughezul şi-a dat acceptul pentru un acord pînă în vară cu Unirea. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Himcinschi blocat
Atacantul Fabian Himcinschi (15 ani), dorit de Poli Timişoara, va fi păstrat la Unirea. "Politica noastră este să nu mai dăm drumul nici unui copil. Dacă oferta va fi tentantă, o vom studia, dar în principiu nu vrem să-l cedăm în acest moment", a afirmat Marian Sarmeş. Un alt junior, Nicuşor Stanciu, urmărit de Hoffenheim şi de Aston Villa, este văzut titular în retur de preşedintele Lupu. "A demonstrat că poate deveni un jucător extraordinar", a spus oficialul Unirii. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Cristea ar pleca
Vizat în iarnă de CFR Cluj, Dinamo şi Rapid, mijlocaşul Călin Cristea va continua la Unirea. "Ştiu de interesul unor cluburi, dar nu s-a concretizat nimic. Mă bucur în schimb pentru Gicu Grozav şi mi-aş dori ca într-o zi să fac acelaşi lucru", a spus Cristea, care nu e dezamăgit că va juca şi în retur la Unirea. "Avem un moral bun, putem scăpa de retrogradare", a declarat Cristea. (Dan Henegar - Alba Iulia)

GLORIA BISTRIŢA. Horoba şi Sabău, out
Fostul director general al clubului, Ioan Horoba, şi fostul antrenor al echipei, Ioan Ovidu Sabău, au fost excluşi din rîndul membrilor fondatori ai Gloriei. "Au plecat la alte cluburi. E conflict de interese", a explicat preşedintele Jean Pădureanu. "E o premieră mondială ceea ce au făcut ei. O aberaţie", a reacţionat ieri Ioan Horoba. (Dan Brie)

GAZ METAN MEDIAŞ
Un lituanian la Mediaş
Fundaşul Zarko Markovici (23 de ani) va fi operat la degetul mic al piciorului stîng şi va rata returul! "Incredibil ce ghinion! Am mai stat pe tuşă în două rînduri din cauza asta. Nu am ce face, trebuie să mă operez", a spus jucătorul, care a fost consultat ieri de doctorul Mircea Angelescu. În locul său, medieşenii vor aduce un fundaş lituanian, Giedrius Klevinskas (FC Suduva). Acesta va ajunge astăzi la Mediaş. (Cosmin Prişcă)

Tunurile pe Vaslui
Medieşenii şi-au studiat deja adversarul din prima etapă a returului, pe FC Vaslui. "Trebuie să-i batem, pentru că e vorba, un pic, şi de răzbunare. Ne-au bătut şi în campionat, şi în Cupă. Dacă sîntem în formă, putem bate pe oricine, pe Steaua, pe Dinamo, pe Vaslui", a spus mijlocaşul Kubala. Returul începe pe 20 februarie. (Cosmin Prişcă - Mediaş)

Liga a II-a

Silvania Şimleu. Atac criminal
Atacantul Şimleului, Dan Gavrilescu, a fost la un pas de moarte ieri, în timpul amicalului cu Arieşul (0-1), jucat la Debrecen. Jucătorul a încasat o lovitură cumplită de la masivul fundaş al Arieşului, Timar, fiind proiectat cu capul într-un panou de la marginea terenului. Sălăjeanul şi-a pierdut cunoştinţa, şi-a înghiţit limba şi a fost salvat în ultimul moment de medici. Meciul a fost întrerupt o jumătate de oră, iar Gavrilescu şi-a revenit abia aseară, la spitalul din Debrecen. (Călin Onicaş)

"U" Cluj. Mulţumit de Reinaldo
În primul amical al Universităţii din Antalya, împotriva lui Dinamo (1-2), a fost testat şi mijlocaşul brazilian Reinaldo Da Silva (25 de ani). Reinaldo a intrat în partea a doua în locul lui A. Ionescu, lăsîndu-o o bună impresie managerului Hizo. Brazilianul este jucătorul lui Palmeiras, dar a fost împrumutat anul trecut în Suedia, la Kalmar. Cel mai probabil, Reinaldo va semna cu "U" Cluj în zilele următoare. (Cosmin Lucaci)

FC Baia Mare. Fanii în stradă
Suporterii echipei FC Baia Mare vor ieşi azi în stradă, începînd cu ora 14:00, pentru a atrage atenţia asupra situaţiei dramatice în care se află echipa. Coloana pleacă de la stadion, punctul terminus fiind Primăria Baia Mare. Clubul, fondat în 1948, se află în pragul falimentului, şansele ca echipa să termine actuala ediţie de campionat fiind infime.

UTA Arad. Edson pe bară
Atacantul Edson Rolando da Silva, jucătorul cu cel mai mare salariu din lotul "Bătrînei Doamne", 3.000 de euro pe lună, are şanse tot mai mici să se transfere în Rusia. Portughezul, care nu a fost folosit în amicale, ca să nu rişte vreo accidentare, a fost uitat de impresari la Arad, deşi trebuia să plece de la începutul lui ianuarie în Rusia, apoi în Antalya, pentru a susţine probe de joc.

Bat în Tobă
Mijlocaşul Georgian Tobă reprezintă o variantă pentru banda stîngă, de unde lipseşte Dino Eze. Nigerianul a plecat să-şi rezolve viza pentru România. "Tobă e interesant. Rămîne să-l mai testăm, şi apoi vom decide împreună cu conducerea", a declarat Roland Nagy. Arădenii încearcă să pună la punct şi contractul lui Marius Mitu, dar sînt presaţi de datoriile către Marian Spiru şi Florin Dan, 40.000 de euro. (Radu Romanescu - Arad)



AMICALE

Poli Iaşi - Amkar Perm (Rusia, I)    1-3
A marcat pentru ieşeni: Georgian Păun (50)
Poli Iaşi: Pleşca (46 Marc) - Străuţ, Mihajlov, B. Straton, I. Costache (60 Acsinte) - Bîrlădeanu, Onicaş, Viveiros (51 Buhuşi) - Bujor (46 V. Negru), V. Badea, G. Păun. Antrenor: Petre Grigoraş.

Poli Timişoara - Tavria Simferopol (Ucraina, I)    0-0
Poli Timişoara: Pantilimon - Mera, Nibombe, Brezinsky, M. Chiţu - Curtean, Dede, Kozak, Chiacu - Mejia, Vazquez. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău. Meciul s-a întrerupt în minutul 60.

Oţelul - Admira (Austria, II)    1-1
A marcat pentru gălăţeni: Nikolici (51)
Oţelul: Baotici - Cîrjă, Fl. Stoica, Sipovici, Siminic - Viglianti, Avram - Buş, Negoescu, S. Ilie - Nikolici. Antrenor: Dorinel Munteanu. Au mai jucat: Golocevac, Ochiroşii. Meciul s-a disputat ieri, în Antalya.

Farul - Şahtior Soligorsk (Belarus)    1-3

FC Bihor (II) - Nyiregyhaza (Ungaria II) 1-0

A marcat: C. Chiş (20)
FC Bihor: Bonta - Ţîrcă, Muscă, Tînc, Tegzeş - Chiş, Filip, Bundea, Sorian - Benţe, Elek. Antrenor: Dan Dobai. Au mai jucat: Balla, Achim, Lukacs, Iambor, Coroian, Fl. Pop şi Cristi Luca. (Teodor Biriş)

Voinţa Sibiu (III) - Mureşul Deva (II) 1-0
Deva: L. Moldovan - Opriceană, Dosan, Pistol, I. Cîmpean - Sătmar, J. Vajda, Golguţ, Furdean, Kelemen - Bajko. Antrenor: Gheorghe Barbu. Au mai jucat: C. Moldovan, Dan Alexandru, Grigoruţă, Bogman, Moca. (Remus Suciu)

Arieşul Turda - Silvania 1-0
A marcat Astafei (20)
Arieşul: Curileac -Pasăre, A. Rus, Bier, Văsîie-Cucuruzan, Cristea, M.Gheorghe, Fritea - Astafei, Anghel. Antrenor: Marin Tudorache Au mai evoluat: Oltean, Forika, Timar, Cosma, Pintea, Petelean, Szekely, Tothezen, Onacã, Perde, Hardãu.
Şimleu: Gabor - Oară, R. Crişan, Oneţ, D. Munteanu - Schwarzkopf, Lupo, N. Varga, Petcuţ - Gavrilescu, Dănilă. Antrenor: Dacian Nastai. Au mai jucat: Şuteu, Ianc, Viland.

URZICENI. Brandan, exclus din lot!
Ronny Levy l-a pedepsit pe Pablo Brandan pentru că într-un interviu acordat în ProSport a declarat: "Nu mai am nici un strop de motivaţie. Cei din conducerea clubului nu au procedat corect cu mine, trebuiau să mă lase la Stuttgart, dar ei nu au acceptat 1,3 milioane de euro". Antrenorul israelian i-a transmis: "Nu te mai pregăteşti cu noi. Te aştept la antrenamente cînd îţi va reveni motivaţia!". Brandan ar putea rata meciul cu Liverpool de pe 18 februarie. (Adriana Zdrenţu)

Fug în Anglia
Ialomiţenii au revenit luni din Antalya, însă din cauza vremii vor pleca încă de vineri în Anglia. "Nu ne putem pregăti în România, nu avem ce să facem pe zăpada asta. În Anglia vom avea toate condiţiile", susţin ialomiţenii. Partida Liverpool - Unirea din "16"-imile Europa League e programată pe 18 februarie, returul urmînd să aibă loc o săptămînă mai tîrziu, la Bucureşti. (Alexandru Tuhuţ)

CURTEA DE ARGEŞ. Vine Blay!
Ghanezul George Blay, care şi-a încheiat conturile cu Dinamo vara trecută, este foarte aproape de a semna cu Internaţional Curtea de Argeş. Fundaşul dreapta de 29 de ani e liber de contract şi de şase luni n-a mai jucat nicăieri. Ghanezul şi-a dat acordul să semneze pînă în vară cu piteştenii, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. (Cătălin Gheorghiu)

FC VASLUI. Akakpo revine azi pe gazon
Revenit la Vaslui după ce a fost împuşcat în spate la Cupa Africii, Serge Akakpo va efectua azi primul antrenament cu moldovenii. "Nu aş dori nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Dar m-am întors cu gîndul să cîştigăm campionatul. Trebuie să recuperez diferenţa de pregătire faţă de colegi. Mi-e tare dor de fotbal! Nici nu ştiu cine a mai fost adus la echipă, însă nu mi-e frică de concurenţă", a încheiat fundaşul togolez. (Cristian Lapa)

LIGA A II-A

Retrageri pe bandă rulantă
Criza a lovit puternic Liga a II-a! Cinci cluburi sînt într-o situaţie disperată şi au şanse să nu mai prindă returul. În Seria I, Cetatea Suceava şi CSM Rîmnicu Sărat caută investitori noi, iar în Seria a II-a FC Baia Mare, Drobeta Turnu Severin şi Jiul Petroşani au anunţat că nu mai au bani să continue. Returul e programat să înceapă pe 27 februarie şi, în cel mai pesimist scenariu, s-ar putea ca Seria I să alinieze la start 16 echipe, iar Seria a II-a doar 14! (Dragoş Rizescu)

NOUTĂŢI DIN LIGA I:


Poli Timişoara. Meciul cu Tavria Simferopol s-a întrerupt în minutul 60 după ce nocturna s-a stins. Pantilimon a apărat un penalty în minutul 30.

U Craiova. O comisie în frunte cu şeful departamentului Licenţieri al FRF, Viorel Duru, va merge pe 17 februarie la Severin pentru a vedea dacă stadionul Municipal întruneşte condiţiile omologării la nivelul Ligii I.

U Craiova. După două zile libere, alb-albaştrii şi-au reluat ieri antrenamentele. Şedinţa de pregătire a fost condusă de cuplul Papură-Biţă, "principalul" Wotte şi secunzii olandezi fiind aşteptaţi aseară în Bănie.

Poli Iaşi. Portarul Brăneţ, cu dureri la inghinali, şi mijlocaşul Romulus Miclea, răcit, au ratat ultimele două amicale ale cantonamentului din Antalya.

Ceahlăul. Portarul danez Thomas Villadsen (25 de ani), ultima oară la FC Nordsjaelland, dă probe sub Pietricica. Nemţenii îl mai testează şi pe stoperul Balde, din Guinee. Ambii au şanse mari să semneze.

UNIREA ALBA IULIA. Acord cu Kuzmici
Portarul Zeljko Kuzmici (26 de ani) de la FC Smederevo, locul 7 în prima ligă din Serbia, şi-a dat acordul pentru un contract pînă în vară la Unirea. Kuzmici a fost al 4-lea portar din lotul formaţiei sîrbe. "În principiu, ne-am înţeles. Jucătorul vine gratis la Alba Iulia, iar Lasc va fi împrumutat", a declarat preşedintele executiv Nicu Lupu. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Spirit roşu
Falub va miza pe un atac format din doi foşti jucători ai Stelei Roşii Belgrad, Nemanja Jovanovici şi Rade Veljovici, dar şi pe un fundaş ce provine de la acelaşi club din Serbia, Nikola Vujadinovici. "Îi ştiu pe amîndoi de la juniorii Stelei Roşii. Sînt jucători buni, cred că voi face treabă bună cu Rade în atac. Nu mă uit înapoi, voi da totul pentru Unirea şi sper să ne salvăm", a declarat Jovanovici. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Îl aşteaptă pe Arocha
Unirea nu a renunţat la venezueleanul Ruben Hernandez Arocha, un mijlocaş în vîrstă de 22 de ani de la echipa spaniola de liga secundă CF Zamora. Pe de altă parte, antrenorul Adrian Falub vrea să-l testeze suplimentar pe portughezul Brangaca, sîmbătă, cu Mediaşul, înainte de a semna contractul. Portughezul şi-a dat acceptul pentru un acord pînă în vară cu Unirea. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Himcinschi blocat
Atacantul Fabian Himcinschi (15 ani), dorit de Poli Timişoara, va fi păstrat la Unirea. "Politica noastră este să nu mai dăm drumul nici unui copil. Dacă oferta va fi tentantă, o vom studia, dar în principiu nu vrem să-l cedăm în acest moment", a afirmat Marian Sarmeş. Un alt junior, Nicuşor Stanciu, urmărit de Hoffenheim şi de Aston Villa, este văzut titular în retur de preşedintele Lupu. "A demonstrat că poate deveni un jucător extraordinar", a spus oficialul Unirii. (Dan Henegar - Alba Iulia)

Cristea ar pleca
Vizat în iarnă de CFR Cluj, Dinamo şi Rapid, mijlocaşul Călin Cristea va continua la Unirea. "Ştiu de interesul unor cluburi, dar nu s-a concretizat nimic. Mă bucur în schimb pentru Gicu Grozav şi mi-aş dori ca într-o zi să fac acelaşi lucru", a spus Cristea, care nu e dezamăgit că va juca şi în retur la Unirea. "Avem un moral bun, putem scăpa de retrogradare", a declarat Cristea. (Dan Henegar - Alba Iulia)

GLORIA BISTRIŢA. Horoba şi Sabău, out
Fostul director general al clubului, Ioan Horoba, şi fostul antrenor al echipei, Ioan Ovidu Sabău, au fost excluşi din rîndul membrilor fondatori ai Gloriei. "Au plecat la alte cluburi. E conflict de interese", a explicat preşedintele Jean Pădureanu. "E o premieră mondială ceea ce au făcut ei. O aberaţie", a reacţionat ieri Ioan Horoba. (Dan Brie)

GAZ METAN MEDIAŞ
Un lituanian la Mediaş
Fundaşul Zarko Markovici (23 de ani) va fi operat la degetul mic al piciorului stîng şi va rata returul! "Incredibil ce ghinion! Am mai stat pe tuşă în două rînduri din cauza asta. Nu am ce face, trebuie să mă operez", a spus jucătorul, care a fost consultat ieri de doctorul Mircea Angelescu. În locul său, medieşenii vor aduce un fundaş lituanian, Giedrius Klevinskas (FC Suduva). Acesta va ajunge astăzi la Mediaş. (Cosmin Prişcă)

Tunurile pe Vaslui
Medieşenii şi-au studiat deja adversarul din prima etapă a returului, pe FC Vaslui. "Trebuie să-i batem, pentru că e vorba, un pic, şi de răzbunare. Ne-au bătut şi în campionat, şi în Cupă. Dacă sîntem în formă, putem bate pe oricine, pe Steaua, pe Dinamo, pe Vaslui", a spus mijlocaşul Kubala. Returul începe pe 20 februarie. (Cosmin Prişcă - Mediaş)

Liga a II-a

Silvania Şimleu. Atac criminal
Atacantul Şimleului, Dan Gavrilescu, a fost la un pas de moarte ieri, în timpul amicalului cu Arieşul (0-1), jucat la Debrecen. Jucătorul a încasat o lovitură cumplită de la masivul fundaş al Arieşului, Timar, fiind proiectat cu capul într-un panou de la marginea terenului. Sălăjeanul şi-a pierdut cunoştinţa, şi-a înghiţit limba şi a fost salvat în ultimul moment de medici. Meciul a fost întrerupt o jumătate de oră, iar Gavrilescu şi-a revenit abia aseară, la spitalul din Debrecen. (Călin Onicaş)

"U" Cluj. Mulţumit de Reinaldo
În primul amical al Universităţii din Antalya, împotriva lui Dinamo (1-2), a fost testat şi mijlocaşul brazilian Reinaldo Da Silva (25 de ani). Reinaldo a intrat în partea a doua în locul lui A. Ionescu, lăsîndu-o o bună impresie managerului Hizo. Brazilianul este jucătorul lui Palmeiras, dar a fost împrumutat anul trecut în Suedia, la Kalmar. Cel mai probabil, Reinaldo va semna cu "U" Cluj în zilele următoare. (Cosmin Lucaci)

FC Baia Mare. Fanii în stradă
Suporterii echipei FC Baia Mare vor ieşi azi în stradă, începînd cu ora 14:00, pentru a atrage atenţia asupra situaţiei dramatice în care se află echipa. Coloana pleacă de la stadion, punctul terminus fiind Primăria Baia Mare. Clubul, fondat în 1948, se află în pragul falimentului, şansele ca echipa să termine actuala ediţie de campionat fiind infime.

UTA Arad. Edson pe bară
Atacantul Edson Rolando da Silva, jucătorul cu cel mai mare salariu din lotul "Bătrînei Doamne", 3.000 de euro pe lună, are şanse tot mai mici să se transfere în Rusia. Portughezul, care nu a fost folosit în amicale, ca să nu rişte vreo accidentare, a fost uitat de impresari la Arad, deşi trebuia să plece de la începutul lui ianuarie în Rusia, apoi în Antalya, pentru a susţine probe de joc.

Bat în Tobă
Mijlocaşul Georgian Tobă reprezintă o variantă pentru banda stîngă, de unde lipseşte Dino Eze. Nigerianul a plecat să-şi rezolve viza pentru România. "Tobă e interesant. Rămîne să-l mai testăm, şi apoi vom decide împreună cu conducerea", a declarat Roland Nagy. Arădenii încearcă să pună la punct şi contractul lui Marius Mitu, dar sînt presaţi de datoriile către Marian Spiru şi Florin Dan, 40.000 de euro. (Radu Romanescu - Arad)

AMICALE

Poli Iaşi - Amkar Perm (Rusia, I)    1-3
A marcat pentru ieşeni: Georgian Păun (50)
Poli Iaşi: Pleşca (46 Marc) - Străuţ, Mihajlov, B. Straton, I. Costache (60 Acsinte) - Bîrlădeanu, Onicaş, Viveiros (51 Buhuşi) - Bujor (46 V. Negru), V. Badea, G. Păun. Antrenor: Petre Grigoraş.

Poli Timişoara - Tavria Simferopol (Ucraina, I)    0-0
Poli Timişoara: Pantilimon - Mera, Nibombe, Brezinsky, M. Chiţu - Curtean, Dede, Kozak, Chiacu - Mejia, Vazquez. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău. Meciul s-a întrerupt în minutul 60.

Oţelul - Admira (Austria, II)    1-1
A marcat pentru gălăţeni: Nikolici (51)
Oţelul: Baotici - Cîrjă, Fl. Stoica, Sipovici, Siminic - Viglianti, Avram - Buş, Negoescu, S. Ilie - Nikolici. Antrenor: Dorinel Munteanu. Au mai jucat: Golocevac, Ochiroşii. Meciul s-a disputat ieri, în Antalya.

Farul - Şahtior Soligorsk (Belarus)    1-3

FC Bihor (II) - Nyiregyhaza (Ungaria II) 1-0
A marcat: C. Chiş (20)
FC Bihor: Bonta - Ţîrcă, Muscă, Tînc, Tegzeş - Chiş, Filip, Bundea, Sorian - Benţe, Elek. Antrenor: Dan Dobai. Au mai jucat: Balla, Achim, Lukacs, Iambor, Coroian, Fl. Pop şi Cristi Luca. (Teodor Biriş)

Voinţa Sibiu (III) - Mureşul Deva (II) 1-0
Deva: L. Moldovan - Opriceană, Dosan, Pistol, I. Cîmpean - Sătmar, J. Vajda, Golguţ, Furdean, Kelemen - Bajko. Antrenor: Gheorghe Barbu. Au mai jucat: C. Moldovan, Dan Alexandru, Grigoruţă, Bogman, Moca. (Remus Suciu)

Arieşul Turda - Silvania 1-0
A marcat Astafei (20)
Arieşul: Curileac -Pasăre, A. Rus, Bier, Văsîie-Cucuruzan, Cristea, M.Gheorghe, Fritea - Astafei, Anghel. Antrenor: Marin Tudorache Au mai evoluat: Oltean, Forika, Timar, Cosma, Pintea, Petelean, Szekely, Tothezen, Onacã, Perde, Hardãu.
Şimleu: Gabor - Oară, R. Crişan, Oneţ, D. Munteanu - Schwarzkopf, Lupo, N. Varga, Petcuţ - Gavrilescu, Dănilă. Antrenor: Dacian Nastai. Au mai jucat: Şuteu, Ianc, Viland.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  11 Februarie 2010, 15:16

bai henegare esti praf. Cum sa fie Kuzmic al 4-lea portar din lotul echipei sarbe? Tu te informezi inainte sa scrii asemenea prostii? Daca FK Smederevo are in lot 4 portari nu inseamna ca, Kuzmic e al 4-a portar al lor. Chestia asta se calculeaza pe baza minutelor jucate, intelegi? Si a fost al doilea ca minute jucate. Va mai si platesc astia pt prostiile pe care le scrieti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează