FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - OŢELUL 1-2

Viceprimarul din Tg. Mureş acuză arbitrajul: “O să facem şi noi circ la TV!”

Tibor Selymes
Tibor Selymes

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2011 20:18

Mureşenii au luat foc după înfrîngerea cu Oţelul de pe teren propriu, fiind nemulţumiţi de arbitrajul lui Istvan Kovacs. “Fiecare arbitru vine să oficieze cu tentă. Dar dacă lumea asta îşi doreşte, circ, atunci o să angajăm şi noi un preşedinte care să stea pe la TV şi să facă show. Cred că doar aşa vom fi arbitraţi corect în acest campionat”, a spus viceprimarul Claudiu Maior.

Trupa lui Selymes (foto) susţine că Kovacs a fragmentat prea des jocul şi că nu l-a eliminat pe Antal pe finalul primei reprize.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ioanna.mee
ioanna.mee  •  24 Octombrie 2011, 17:18

ziaristi...gesepisti de doi bani :))) si voi astia ce comentati aiurea, daca v-ati fi uitat azi la Digi Sport la Fotbal Club, ati fi vazut ca dl Craciunescu a fost de acord cu ceea ce am zis noi dupa meci...ba mai mult a si discutat prin telefon cu dl Maior si ne-a dat dreptate..pt ca nu e normal ceea ce e acum in arbitraj....

spivak
spivak  •  24 Octombrie 2011, 11:06

Kovacs Istvan dezvantajează... Târgu-Mureşul! Ho-ho!

tonimirea
tonimirea  •  24 Octombrie 2011, 07:23

Ca sa faceti circ la TV trebuie sa aveti bani sa platiti,pe la televiziunile astea de sport se cer banii grei ca sa fii sunat sau sa apari pe post,incercati la Dan Diaconescu o fii mai ieftin.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează