FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 2-2

Victima preferată a lui Gigi » Patronul FCSB s-a luat din nou de el: "Bă, vezi că n-ai ascultat ce ți-am spus!". Alți doi titulari luați în colimator

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2018 00:21

Gigi Becali a avut o intervenție la TV după egalul FCSB-ului cu FC Botoșani, 2-2, în care a analizat evoluțiile mai multor jucători. Finanțatorul l-a luat din nou în colimator pe goalkeeper-ul Andrei Vlad.

"I-am spus lui Andrei Vlad să nu mai paseze lateral, că nu e Maradona. El tot așa a făcut. O să-i spun iar: «Bă, vezi că n-ai ascultat ce ți-am spus!».

Vă interesează pe voi de ce îl cert pe Nedelcu? E plătit să fie fotbalist! Trebuie să joace acolo unde îl pune antrenorul. Ești fotbalist, joci oriunde! Trebuie să fie obedient.

Am jucat cu două vârfuri, dar Rusescu nu face deloc fază defensivă. Îi spuneam lui Argăseală și la 2-0 că nu-mi place jocul nostru. Ne-au egalat și i-am spus «ce te miri, Vali, golul plutea în aer»", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

Gigi a vorbit despre contracandidatele la titlu și e convins că echipa lui va ieși campioană.

"Am două puncte avans, e tot ce mă intereseză. Ne apucăm să construim o echipă, dar să vedem care va fi primul 11. Ne vom bate la titlu cu Craiova și CFR Cluj. Eu zic că noi luăm primul loc, iar cele două contracandidate se vor bate pentru locurile 2-3. FCSB, CFR, Craiova sunt sigur în play-off. Eu o văd pe locul 4 pe Botoșani. Nu știu cine va fi pe locurile 5-6, nu vreau să supăr pe nimeni", a mai spus Becali. 

"Nu-mi place Ongenda. Dacă Botoșani îmi dă un milion, tot nu-l iau la echipă. Fac circ la echipă, ce fac? Asta e părerea mea. Botoșaniul e o echipă de play-off, dar fără Ongenda" Gigi Becali

Citește și:  Nou record stabilit de Becali » Vrea să dea afară un fotbalist după 45 de minute: "Îmi pare rău că l-am luat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
ray51
ray51  •  04 Septembrie 2018, 09:22

GSP-ul popularizeaza in continuare orice baliverno-prostie de-a marelui Becali. Pana si poza preluata si publicata ii pune la locul potrivit pe astia de la ziar. Sub picioarele si *** lui Gigi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1788161314734333
Dzeco Marco  •  03 Septembrie 2018, 22:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

196183091137981
Sorin Ionescu  •  03 Septembrie 2018, 18:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează