FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID VS. FCSB

Șeful Rapidului, acuzații GRAVE pentru FCSB: „Hoții strigă hoții! A luat un galben STUPID, probabil l-au transferat deja”

Gigi Becali, patronul FCSB // FOTO: Ionuţ Iordache
Gigi Becali, patronul FCSB // FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 19:49 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 21:19

Întrebat despre FCSB - Sepsi OSK (duminică, ora 21:00), Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a lansat o tiradă necaracteristică de acuzații la adresa roș-albaștrilor și a lui Marius Ștefănescu, cel mai important om al covăsnenilor, care va fi suspendat mâine seară.

Duminică seară, meciul dintre FCSB și Sepsi OSK va închide prima etapă de play-off. O victorie a roș-albaștrilor i-ar distanța la 7 puncte de Rapid, care a pierdut în prima etapă a grupei pentru campionat, 1-2 cu Farul.

Întrebat despre acel meci, Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a lansat o serie de acuzații serioase la adresa roș-albaștrilor și în direcția lui Marius Ștefănescu, care nu o va înfrunta pe FCSB după ce a luat un „galben” în finalul celui mai recent meci, cu Petrolul, în minutul 90+4.

Planuri pentru sezonul viitor » Vrea 3 fotbaliști de la Rapid: „Ar avea de câștigat!”
MERCATO
Planuri pentru sezonul viitor » Vrea 3 fotbaliști de la Rapid: „Ar avea de câștigat!”

Victor Angelescu, acuzații grave față de FCSB și Ștefănescu: „Probabil e făcut deja transferul. A luat un galben stupid!”

„Sper să mă îndoiesc, dar e clar că va câștiga FCSB. Au câștigat ultimele 6 meciuri, i-au bătut cam peste tot, iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia galben în minutul 94, după ce dă gol în minutul 92, e o coincidență prea mare pentru mine.

Mă refer la Ștefănescu, da! Dai gol în minutul 92, iar în 94 iei galben, știind cu cine urmează să joci și că în următorul meci o să fii suspendat.

Ștefănescu nu joacă de 3 meciuri cu ei, e ba răcit, ba suspendat. Eu, sincer, mă aștept - și dacă au făcut asta, îi felicit! - ca de la vară Ștefănescu să treacă la FCSB. Sincer, mai clar...

Să fie o coincidență? Nu cred în coincidențe de genul ăsta. A luat galben în 94, când erau deja calificați în play-off, un galben stupid, e cel mai bun jucător al lor. Dacă aș spune că este o prostie imensă înseamnă că a făcut-o de vreo 3 ori, că el nu prea joacă cu FCSB. Probabil transferul e deja făcut”, a afirmat Angelescu la PrimaSport.

Victor Angelescu: „FCSB ne-a obișnuit să ia jucători de la echipele cu care joacă. Hoții strigă hoții!”

„FCSB ne-a obișnuit cu așa ceva, să joace cu Iașiul iar înainte de meci să-l ia pe Luis Phelipe, să joace cu Hermannstadt, iar înainte să-l ia pe Baba Alhassan... Că tot ziceau ei cu omenia, au și ei multe omenii, iar câteodată hoții strigă hoții. Și dacă câștigă, o să fie 7 puncte între noi, dar mai sunt 9 meciuri, iar noi o să jucăm până la capăt.

Eu nu acuz, spun doar că nu mi se pare normal ca în minutul 94 cel mai bun jucător să ia galben și să fie suspendat. Și nu e prima oară! Nu este o acuzație, este statistică.

Eu cred că celor care le este frică de omenie au de ce, pentru că au făcut-o ei de multe ori. Noi nu ne ocupăm cu așa ceva, am jucat cu UTA și ne-a dat gol Micovschi, fiind jucătorul nostru”, a completat acționarul Rapidului.

Tot din Superligă:

Un fost mare internațional, șocat de situația Rapidului: „Am rămas stupefiat. Nu am mai văzut așa ceva!”
RAPID
Un fost mare internațional, șocat de situația Rapidului: „Am rămas stupefiat. Nu am mai văzut așa ceva!”
Patronul a setat un obiectiv surprinzător înainte de FCSB - Sepsi
FCSB - SEPSI
Patronul a setat un obiectiv surprinzător înainte de FCSB - Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (124)
bererece
bererece  •  18 Martie 2024, 19:36
Postat de lefter_popescu pe 17 Martie 2024, 23:37

Ionica tata, la vârsta mea ( voi împlini în curând 125 de ani) și la renumele tatălui meu ( IL Caragiale ) nu m-am coborat pana-ntracolo sa am mai mult de un cont. E suficient unul singur . Retine, unul singur!

De fapt , tu chiar ești ETALONUL după care s-a inspirat IL Caragiale . Exprimi prin scris și prin gândire exact ceea ce a scos în evidență tătică-tu atunci când a descris mentalitatea românului . Și azi ai nota 1 , corijentule ! Stai jos !

lefter_popescu
lefter_popescu  •  17 Martie 2024, 23:37
Postat de John.Wick pe 17 Martie 2024, 00:17

Revino la ale tale, da vezi că-ți trebe și câni și măgari. Mno, da ai destule conturi :))

Ionica tata, la vârsta mea ( voi împlini în curând 125 de ani) și la renumele tatălui meu ( IL Caragiale ) nu m-am coborat pana-ntracolo sa am mai mult de un cont. E suficient unul singur . Retine, unul singur!

John.Wick
John.Wick  •  17 Martie 2024, 23:07
Postat de Hund pe 17 Martie 2024, 20:37

Corect, interlopii și infractorii la pușcărie. Tu vorbeai de președintele unui club care are momente calitatea de suspect, eu ți-am adus aminte de MM care a făcut pușcărie. Un fcsbist nu are voie să vorbească despre infractori. ))

O să-i prindă și pe infractorii de la voi, tot așa, mai mulți deodată. Stay tune

Vezi toate comentariile (124)
Comentează