FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Fotbalistul care i-a uluit pe șefii Rapidului: „Rar am văzut așa un jucător! Se antrenează prea mult”

Cătălin Cîrjan, al treilea de pe rândul de sus de sus, de la stânga la dreapta. 
Foto: Facebook @ FC Rapid 1923
Cătălin Cîrjan, al treilea de pe rândul de sus de sus, de la stânga la dreapta. Foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 09:20 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 11:59

Unul dintre acționarii Rapidului, Victor Angelescu, a rămas impresionat de mijlocașul central Cătălin Cîrjan (20 de ani), fotbalist adus de giuleșteni în această vară, sub formă de împrumut de la formația engleză Arsenal

Victor Angelescu a precizat că rar a văzut așa un jucător atât de motivat precum Cătălin Cîrjan și spune că tânărul fotbalist „se antrenează chiar prea mult”. Omul de afaceri a mai spus că Rapidul are stipulată în contract o clauză de cumpărare definitivă a mijlocașului, pe care o va plăti dacă acesta va avea evoluții bune. 

„Here we go” » Au folosit replica lui Fabrizio Romano pentru a anunța transferul fotbalistului care a impresionat în SuperLiga
MERCATO
„Here we go” » Au folosit replica lui Fabrizio Romano pentru a anunța transferul fotbalistului care a impresionat în SuperLiga

Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, impresionat de Cătălin Cîrjan: „Rar am văzut un așa jucător”

„Cîrjan este extrem de motivat. Rar am văzut un așa jucător. Își dorește să revină la Arsenal. Se antrenează prea mult. A avut Adi o discuție cu el. (n.r. - Mutu i-a transmis că se supraantrenează).

Noi avem o clauză de cumpărare. Dacă performează cum trebuie, probabil că o vom activa. E o sumă mare, dar e o sumă bună pentru ceea ce poate să reprezinte Cîrjan”, a declarat Victor Angelescu, potrivit Digi Sport. 

Fotbalistul care i-a uluit pe șefii Rapidului: „Rar am văzut așa un jucător! Se antrenează prea mult”
Cătălin Cîrjan, în amicalul pe care Rapid l-a disputat în compania maghiarilor de la ETO Gyor. Foto: Cristi Preda (GSP)

Cătălin Cîrjan: „Am venit la Rapid să joc fotbal, să câștig titlul, apoi să revin la Arsenal”

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor pe data de 30 iunie, Cătălin Cîrjan explica cu ce gânduri a venit la formația alb-vișinie. 

„Nu pot să spun că este o presiune extraordinară pe mine, nu citesc astfel de lucruri, am venit la Rapid ca să joc fotbal.

La Arsenal Londra am fost pe bancă de câteva ori, dar nu am jucat. Îmi doresc să revin acolo, de la anul să intru în calculele primei echipe, să joc. Am venit la Rapid ca să câștig titlul. 

Acum contează prezentul. Mă simt foarte bine cu grupul de aici, băieții m-au primit foarte bine și sunt fericit că sunt la Rapid”, puncta Cătălin Cîrjan, la acea vreme. 

Citește și: 

Rapid se uită în curtea FRF pentru a-l înlocui pe Mutu: „Nu are cum să nu fie pe listă”

Ultima mutare la CFR Cluj » A venit din Italia să pună umărul la titlu: „A jucat la Crotone și Catania”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
miciBIO
miciBIO  •  07 Iulie 2023, 12:30

Se antrenează prea mult sau mai bine zis la noi antrenamentele sunt o glumă și sunt făcute de oameni nepregătiți suficient și lipsiți de metodologii moderne de antrenament? Am văzut ce înseamnă condiție fizică la noi, li se taie respirația după 20 de minute. Iar dacă vine vreunul care vrea să facă treabă, se plâng jucătorii și îl sapă vestiarul...

gazetadetumbe
gazetadetumbe  •  07 Iulie 2023, 12:30

Nu pot lansa judecati de valoare atata timp cat nu l-am vazut pe tanar prestand,dar am un semn de intrebare legat de presupusa lui mare valoare de produs "Arsenal",faptul ca englezii i-au facut clauza de cumparare si nu s-au limitat la imprumut.

parkside
parkside  •  07 Iulie 2023, 12:07

"Am venit la Rapid să joc fotbal, să câștig titlul, apoi să revin la Arsenal" Daca ai revenit in RO (indiferent de echipa), e cam pa varianta Arsenal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează