FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Victor Angelescu anunță un proiect uriaș la Rapid: „Suntem în discuții. Ar putea veni jucători care ar fi greu de adus în România”

Victor Angelescu
Victor Angelescu

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 10:45 / Actualizat duminica, 30 aprilie 2023 12:07

Victor Angelescu, unul dintre finanțatorii Rapidului, a dezvăluit ce planuri are Rapid în viitorul apropiat. 

Omul de afaceri spune că formația alb-vișinie se află în discuții cu cluburi importante din Europa pentru o pune bazele unei colaborări prin care Rapid să poată împrumuta jucători străini.

Dan Petrescu își decide viitorul: „Neluțu m-a tot stresat. I-am zis să așteptăm meciul cu Rapid”
CFR Cluj
Dan Petrescu își decide viitorul: „Neluțu m-a tot stresat. I-am zis să așteptăm meciul cu Rapid”

Victor Angelescu anunță planuri mari la Rapid: „Am putea aduce jucători care ar fi greu de adus în România”

„Este o idee pe care am discutat-o cu Daniel Niculae şi cu domnul Şucu. Ne gândim să avem pe viitor o colaborare cu un club mare şi putem să aducem jucători care ar fi mai greu de adus în România şi care să fie peste nivelul campionatului. 

O asemenea colaborare necesită timp. Discutăm. Încercăm ca în viitorul apropiat să avem o legătură cu mai multe cluburi, suntem în discuții. Este strategie la care ne-am gândit”, a spus Victor Angelescu pentru pagina de Youtube a clubului Rapid.

Victor Angelescu: „Am vrea măcar patru juniori care să prindă minute regulat”

Acesta a vorbit și despre viitorul juniorilor clubului, dezvăluind ce planuri are clubul alb-vișiniu.

„Avem o echipă de tineret foarte bună. Avem doi jucători pentru regula U21 și care joacă mult. Avem foarte mulți juniori buni. Ei trebuie să fie cât mai aproape de nivelul primei echipe, pentru ca antrenorul să-i bage. 

A fost un campionat strâns și probabil i-a fost greu lui Adi Mutu să promoveze mai mulți tineri. De la anul ne-am dori să fie mai mulți tineri care să joace, măcar patru. Noi sperăm ca, începând de anul viitor, să avem mai mult de doi sau trei juniori la prima echipă. Am vrea măcar patru juniori care să prindă minute regulat. La o echipă care se bate la titlu cred patru juniori care să joace constant sunt de ajuns. Altfel, este foarte greu să te baţi pentru obiectiv important. 

Pentru sezonul viitor, pentru regula U21 îi vom avea pe Pănoiu, Crivac și Ignat. Dar ne și uităm, să vedem dacă putem transfera pe cineva care să ne ajute”, a adăugat Angelescu.

Mă văd colaborând cu domnul Şucu pe perioadă lungă. Până acum, nu numai că nu am avut nicio disensiune. Domnul Şucu este un om de nota zece. Este un om de cuvânt. Îşi doreşte la fel de mult ca şi mine să creştem Rapidul. Sincer, nu văd de ce nu am colabora pe o perioadă foarte lungă. Eu mă văd și peste 10 ani aici. 

- Victor Angelescu, finanțator Rapid

Citește și: 

Reacția lui Elias Charalambous când a văzut că Marius Șumudică a luat tricoul lui Cristiano Ronaldo: „Cred că e mai bun ce am eu, nu?”

Gică Hagi, nervi la flash-interviu » Întrebările care l-au iritat: „Eu vă zic una, voi spuneți alta! Folosiți dumneavoastră cuvântul ăsta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
adriann_
adriann_  •  30 Aprilie 2023, 18:18
Postat de arnautull pe 30 Aprilie 2023, 17:40

Lui Angelescu asta i-a intrat in cap si chbiar crede ca e actionar, ala cu bani bagati, el saracu a fost paravan la inaintare pe banii de la primarie dati de Tudortache :D A avut un soc saracul cand a vazut ca nu a mai iesit ala si a venit Sucu sa-i dea o mana de ajuror si in doua saptamani l-au vandut pe Rares :D

P(r)ostacul becalist, mereu la datorie sa presteze pe fumigenele de la subinginerul puscarias si cartonat :)) A cautat clotilda 4 ani sa gaseasca vreun leu bagata de TUdorache la Rapid, sa vezi minune, n-a gasit nimic :)) ASA CEVA... :))

unulobisnuit
unulobisnuit  •  30 Aprilie 2023, 17:56

Uau, multă supărare pe subiectul ăsta.

arnautull
arnautull  •  30 Aprilie 2023, 17:40

Lui Angelescu asta i-a intrat in cap si chbiar crede ca e actionar, ala cu bani bagati, el saracu a fost paravan la inaintare pe banii de la primarie dati de Tudortache :D A avut un soc saracul cand a vazut ca nu a mai iesit ala si a venit Sucu sa-i dea o mana de ajuror si in doua saptamani l-au vandut pe Rares :D

Vezi toate comentariile (36)
Comentează