FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL 1-1

Victor Angelescu, replică acidă pentru Hagi, după Rapid - Farul: „Nu poate spune asta! Rezultatul e mincinos!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2022 14:16 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2022 15:01

După Rapid – Farul 1-1, Victor Angelescu, unul dintre finanțatorii giuleștenilor, a avut o replică dură pentru Gică Hagi.

„În prima parte putea să fie 3-0 pentru noi, am avut ocazii foarte clare”, a spus Gică Hagi la finalul meciului, spre nemulțumirea lui Victor Angelescu.

Acesta a lăudat jocul prestat de elevii lui Adrian Mutu și spune că echipa lui Gică Hagi a fost dominată categoric

Patrick Mouratoglou, primul mesaj după anunțul că Simona Halep a fost depistată pozitiv » Ce a scris după 18 ore + Răspunsul jucătoarei
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Patrick Mouratoglou, primul mesaj după anunțul că Simona Halep a fost depistată pozitiv » Ce a scris după 18 ore + Răspunsul jucătoarei

Victor Angelescu, replică acidă pentru Gică Hagi

„Păi, nu știu dacă a avut 3 ocazii ca să dea 3-0. Farul a mai avut o singură ocazie, prin Louis Munteanu. Nu poate spune asta când noi am dat bară în minutul 1 și am avut ocazii în minutele 2 și 14. 

Nu cred că Farul a ieșit din propria jumătate în primele 20 de minute. Nu știu dacă ați văzut vreodată Farul să nu poată juca, nu a legat 5 pase. Juca doar pe contraatac.

Noi am jucat mai bine. Rezultatul e nedrept. Eu zic că noi am jucat mai bine și îmi pare rău că nu am câștigat.

Din punctul meu de vedere, rezultatul e mincinos. E clar. Poate sunt subiectiv, dar noi am jucat mult mai bine, având în vedere numărul ocaziilor. 

În repriza a doua, puteam da 3-4 goluri, iar cei de la Farul nu știu dacă au trecut de două ori de mijlocul terenului”, a spus Victor Angelescu la ProArena.

Cupa este obiectivul. Acesta este obiectivul lui Adi Mutu. Îmi doresc campionatul, dar nu este un obiectiv în acest sezon.

– Victor Angelescu 

VIDEO Denis Alibec: „La felul cum s-a jucat, sunt mulțumit cu un punct”

Citește și: 

Adrian Mutu, după ce Rapidul a fost aproape să doboare liderul: „Am arătat că suntem o forță! Nu mulți reușesc asta cu Farul”

Reproșul lui Hagi, după 1-1 cu Rapid: „Puteau să fie mai atenți”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (67)
mafa
mafa  •  24 Octombrie 2022, 11:01
Postat de emil1986 pe 22 Octombrie 2022, 18:01

Bati campii cat cuprinde. Pune mana si aprofundeaza, pentru ca e clar ca n-ai trait acele vremuri, citeste cu atentie si reda corect ceea ce s-a intamplat. Dar, cel mai important, nu mai apleca urechea la frustratii anti-stelisti. Steaua a fost, este si va fi echipa de care se va vorbi la superlativ. Este singura echipa care a realizat performante adevarate in Europa.

Adevarul e ca v-ati batut cu echipe foarte puternice in aceea vreme !!...italiene, englezesti, nemtesti !!...daca mai jucati 10 finale cu Barcelona, spaniolii castiga 11 !!...l-ati marginalizat pe singurul care va castigat finala, escariotenilor zecesebisti .

paolo11
paolo11  •  23 Octombrie 2022, 05:44

Uite, bă, ca se pricepe omu' și la fotbal, face analize, cam ca Stucan...

paolo11
paolo11  •  23 Octombrie 2022, 05:22
Postat de euty pe 22 Octombrie 2022, 20:00

Ti-ai schimbat umele ***? Crapa inima in voi ca e Hagi pe primul loc. O e hipa fara bugetul astora "mari"care se incapataneaza sa fie acolo sus. Poate nu o sa castige campionatul dar a demonstrat ca poate si cu bani putini. Tu ***,acelasi *** cu idei f putine si proaste

Creier lipsa, ce comentariu inteligent sa ceri acolo unde nu se poate?

Vezi toate comentariile (67)
Comentează