FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Victor Becali nu e dat pe spate de venirea lui Alexandru Băluță la FCSB: „Nu e un jucător care salvează o formație”

Victor Becali
Victor Becali

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 08:42 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 09:33

Agentul de jucători Victor Becali (61 de ani) nu e impresionat de transferul mijlocașului Alexandru Băluță (29 de ani) la FCSB. 

Impresarul nu crede că fostul jucător de la CS Universitatea Craiova sau Slavia Praga este un fotbalist care poate fi decisiv în lupta la titlu, unul pe care FCSB nu l-a mai câștigat din 2015. Victor Becali este convins că, dacă Băluță ar fi avut oferte din străinătate, ar fi rămas acolo, nu s-ar fi întors în Liga 1. 

Încep revenirile la Farul » Gică Hagi aduce la malul mării un jucător plecat vara trecută de la „marinari”
FARUL
Încep revenirile la Farul » Gică Hagi aduce la malul mării un jucător plecat vara trecută de la „marinari”

Victor Becali nu e impresionat de transferul lui Alexandru Băluță la FCSB: „El este un jucător normal”

„Eu nu văd în Băluță un jucător care vine și salvează o formație, cu el în echipă să fii sigur că iei campionatul sau că intri în grupele cupelor europene. El este un jucător normal. 

Din punctul meu de vedere, dacă Băluță ar fi avut oferte bune din străinătate, n-ar fi venit în România” a declarat Victor Becali, conform Prosport. 

FCSB îl va testa pe Alexandru Băluță pe postul de inter 

Deși în tricoul Universității, între 2014 și 2018, a evoluat în linia celor 3 atacanți, dreapta sau stânga, iar în străinătate a jucat rolul decarului, dar într-un modul 4-2-3-1, fiind plasat în spatele atacantului, la FCSB i se pregătește rolul de inter în sistemul 4-3-3.

Și el ar urma să fie cel care să acopere golul lăsat de despărțirea de Edjouma, fotbalist care nu mai dorește sub nicio formă să continue în roș-albastru, din cauza tratamentului la care a fost supus din partea lui Gigi Becali. 

Pe această poziție va fi și încercat în cele două meciuri amicale pe care FCSB le va susține în cantonamentul din Olanda, unul dintre adversari fiind PAOK Salonic. Ar urma să completeze cu Olaru cuplul de mijlocași centrali ofensivi, care să evolueze în spatele atacantului.

Totuși, nu e singura zonă de teren în care Alex Băluță poate să joace. O poate face foarte bine și ca atacant, stânga sau dreapta, însă la FCSB în aceste posturi va avea o concurență extrem de dură.

Citește și: 

Dorinel Munteanu atacă 4 tehnicieni din SuperLiga: „Pentru mine, nu sunt antrenori”

Oțelul Galați continuă întăririle pentru Superliga » Moldovenii au anunțat împrumutul unui jucător de la Farul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  14 Iunie 2023, 09:39

...asta nu stie fotbal nici cat Dobermanul ...hai sa ne luam dupa prosti ca sa vedem daca putem sa ajungem mai jos decat suntem ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează