FOTBAL  »  LIGA 1  »  DOPAJ LA ASTRA

EXCLUSIV Victor Becali, după ce Ioniță a fost suspendat pentru doping: „Nu o să-l mai sfătuiesc niciodată!”

Captură GSP Live
Captură GSP Live

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 17:33 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 17:56

Victor Becali, consilierul firmei de impresariat care îl reprezintă pe Alex Ioniță, apreciază ca fiind de bun augur suspendarea fotbalistului doar pentru un an, după ancheta ANAD. Decizia nu e definitivă și poate fi atacată.

  • CONTEXT: La începutul lunii septembrie 2020, ANAD a intrat în posesia unor fotografii, pe care o clinică din București le-a postat pentru a-și promova imaginea și tratamentele pe care le efectuează.
  • În respectivele postări apăreau Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto, jucătorii Astrei, cu perfuziile-n venă! Medicația s-a dovedit a fi neregulamentară.

Mă bucur pentru el. Dacă regulamentul spune că putea primi 4 ani și nu a luat decât unul, înseamnă că e bine. N-am vorbit cu el acum. De fapt, n-am mai vorbit cu el de luni de zile, de la discuția aceea pe care am avut-o la ANAD cu Cristi Balaj. 

Nu-mi dau seama dacă va mai putea reveni la nivelul pe care l-a avut înainte. Încă nu e o hotărâre definitivă, o să vorbim mai multe atunci. Să se bucure că a primit doar atât. Probabil va rămâne la Astra și va putea să joace tot acolo”, a declarat Victor Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Victor Becali: „Nu o să-l mai sfătuiesc niciodată pe Alex Ioniță”

Întrebat dacă îl va îndruma pe jucător în vederea unui recurs, Victor Becali a negat vehement această variantă, cel mai probabil deranjat de atitudinea jucătorului din urmă cu câteva zile, când și-a retras mărturia.

„E treaba lor dacă vor ataca decizia sau nu. Pe mine nu mă interesează și nici nu o să-i dau vreun sfat. L-am sfătuit o dată, dar asta nu se va mai întâmpla”, a mai spus Becali.

Kehinde Fatai, Alexandru Ioniță și Takayuki Seto, suspendați pentru dopaj

ANAD a decis că Alexandru Ioniță și Kehinde Fatai au fost suspendați câte un an, iar Takayuki Seto a primit opt luni de suspendare. Cei trei jucători de la Astra erau deja suspendați de la începutul lunii septembrie, 2020.

Alexandru Ioniță

  • 26 de ani
  • s-a născut în România
  • a evoluat până acum exclusiv în România, la Rapid, Astra, CFR și Craiova
  • are 6 meciuri și două goluri în naționala de tineret
  • are o selecție în naționala de seniori, bifată în 2017

Alexandru Ioniță: „Poate e karma, am spus că mai bine mă las de fotbal decât să joc la FCSB”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Prima reacție după decizia ANAD în cazul de dopaj de la Astra: „Nu eram mulțumit nici cu o mustrare! Pregătim apelul”

A pus tunurile pe arbitraj, înainte de Sepsi - FCSB: „Să nu fie o câștigătoare nemeritată!”

Playtech: Ce se întâmplă cu fix 72 de ore înainte să mori. Primul semn care apare, oamenii de știință au făcut descoperirea


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează