FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Victor Becali confirmă! Tottenham îl vrea pe Gabi Iancu: "E pe lista lor"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 ianuarie 2014 12:18

Vlad Chiricheş a fost cumpărat în această vară de Tottenham, iar clubul londonez a pus ochii acum şi pe Gabi Iancu, aşa cum a anunţat presa din Anglia.

Chiar şi Victor Becali a confirmat interesul lui Tottenham pentru Gabi Iancu: "Tottenham monitorizează foarte mulţi jucători tineri. Printre aceştia este şi Iancu, un fotbalist tînăr, de viitor. Dar Iancu trebuie să arate, trebuie să aibă atitudine. Evoluţiile sale îl pot determina pe antrenor să-l folosească.

Nu a jucat prea mult la Steaua, mă aşteptam să joace mai mult, dar cred că a învăţat din ceea ce s-a întîmplat.

Acum ar trebui să fie motivat, o astfel de monitorizare îi ambiţionează pe jucători.

Dorin Rotariu şi Iancu sînt doi jucători monitorizaţi de cluburile mari din Europa. Aceste formaţii monitorizează astfel de fotbalişti tineri", a spus agentul la televiziunea sportro.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  20 Ianuarie 2014, 18:23

tinand cont ca iancu are o clauza de 25 milioane de euro, iar tottenham "ofera" 15, este clar.promit ca in vara o sa il aduc la botosani pe ronaldinho daca vine gratis si da de baut colegilor de echipa.

dan2010
dan2010  •  20 Ianuarie 2014, 16:46

Pe Iancu nu l-a jucat, nu din cauza ca nu ar fi avut loc, dar Steaua voia sa se scape de cei care vor sa plece. Cum acestia nu au oferte cred ca nu a fost o idee prea buna. Dodel, Popa, Pirvulescu, o sa imbatrineasca la Steaua, sau daca merg afara nu o sa se adapteze oricum.....Fotbalistii de rasa sunt Iancu, Stanciu. Chipciu, Sukala si Latovlevici, ceilalti daca pleaca de la Steaua se vor stinge, gen Goian sau pleaca la un club mai micut din Europa ....si acolo on trag de par.....

polistul68
polistul68  •  20 Ianuarie 2014, 14:49
Postat de ando89 pe 20 Ianuarie 2014, 14:29

Pana acum verii impresari erau doar hotomani, evazionisti, tupeisti si ghiorlani, mai nou vad c-au devenit si ridicoli.

De ce ridicoli ? sa fim realisti ? tactica asta functioneaza la ei de 20 de ani...vb cu un club, i trece numele jucatorului, cum ca ar fi itneresati, scriu si o suma fabuloasa in cotnractul jucatorului cu Steaua....dupa aia, subit, jucatorul pleaca in Rusia, Arabia Saudita sau Cipru, pe juma de suma. Si toti par multumiti..fraierii ca l-au luat la juma de pret, Steaua ca a mai incasat ceva, si verii, ca au laut comisionul. Acuma ce ai vrea, si bani, si sa si itnereseze de viitorul copilului ? de unde atita fericire. Ei sutn imrpesari, tre sa faca bani. Punct.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează