FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. VIDEO EXCLUSIV Detalii despre transferul lui Florinel Coman: „Ăsta e prețul corect! Dar se pot întâlni la mijloc”

Florinel Coman, unul dintre cei mai doriți jucători de la FCSB +16   FOTO
Florinel Coman, unul dintre cei mai doriți jucători de la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 09:18 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 09:29

Fostul impresar Victor Becali, cel care deține firma care-l reprezintă pe Florinel Coman (22 de ani) a vorbit la GSP LIVE despre o posibilă plecare a extremei de la FCSB în perioada următoare.

Vărul lui Gigi Becali a dezvăluit pentru ce sumă ar putea patronul FCSB să renunțe la internaționalului român și a spus ce discuții au fost până acum cu formațiile din străinătate.

VIDEO. Victor Becali, despre transferul lui Florinel Coman: „Prețul corect este cel fixat de patron!”

„Tatonări au fost tot timpul. În afară de oferta veche din America, nu a fost ceva concret. Da, a fost și cea din Rusia, pentru doi jucători... Așa, oferte au fost, să întrebe dacă ar costa 5-7 milioane. Eu vorbesc de oferte care să se apropie de evaluarea lui. Prețul corect e cel cerut de patron. Cel care cumpără vrea să dea puțin, cel care vinde cere mult. Când tu ceri 15 și cineva dă 5 e greu...”, a declarat Victor Becali la GSP LIVE.

Întrebat dacă tot 15 milioane de euro este prețul cerut de FCSB, Becali a răspuns: „Domnule, asta este. Depinde, 15, 14, 13 milioane... Dacă cineva zice «Mă interesează acel jucător» și pe el se cer 15 milioane, iar tu oferi 5, atunci nici nu poți să întrebi! Nu poți să-i spui patronului «Am o ofertă de 5 milioane»!. Dacă unul dă 9 și el cere 15, ei se pot întâlni la mijloc”.

  • Florinel Coman a venit la FCSB în iulie 2017, pentru 3 milioane de euro. Acesta poate juca oriunde în spatele vârfului, fiind folosit chiar și atacant. În acest sezon are un gol și 3 assist-uri în 5 partide.

5.500.000 de euroeste cota lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali nu a iertat-o nici acum pe Anamaria Prodan: „Dacă nu erai tu, nu pleca niciodată!”

FCSB a anunțat două transferuri: „Mă bucur că am ajuns la un club cu o istorie atât de bogată”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
853246084756615
Marcel Popa  •  20 Septembrie 2020, 18:06

Prea multe petarde s-au vandut afara ca sa mai putem vinde la ora actuala.Florinel Coman inca nu este golgheter in liga 1 si nu a castigat nici un campionat.Prea mult zgomot pentru nimic.

adriann_
adriann_  •  20 Septembrie 2020, 13:03
Postat de adriann_ pe 20 Septembrie 2020, 11:24

Nu ma, preturile alea de 50-50 de milioane NU EXISTA pentru jucatori de 22 de ani din ligi care se bat din greu cu Armenia si Macedonia de Nord prin cupele europene. Real Madrid a dat pe Dani Ceballos vreo 18 milioane si ala fusese vedeta incontestabila a unui European de tineret in care Spania a jucat finala, plus ca avea 100 e meciuri cu Betis in La Liga la data transferului. Deci asta e standardul la jucatori de varsta asta, un standard de care nu se poate apropia un jucator tanar plecat din Romania. 5 milioane pe Coman e un pret excelent iar daca ciobanul nu ar fi un puscarias cu IQ de geambas de oi si speculant de branza s-ar preocupa sa-l vanda pe banii astia la un club la care jucatorul sa poata performa, sa se poata impune. Ca sa mai vanda in tara aia si data viitoare...

Inca o chestie, in 2013 la varsta de 20 de ani Harry Kane a fost imprumutat GRATIS de catre Spurs la Norwich, ca sa joace. La finalul sezonului respectiv Norwich a retrogradat. Astia chiar se incordasera sa dea pe Florinel 5 milioane, dar ciobanul nimic, Batman, Batman...

pompescu
pompescu  •  20 Septembrie 2020, 12:21
Postat de Gelu Cristean pe 20 Septembrie 2020, 11:56

transfermarkt e facut pt saracii nu pt cluburi serioase

Cluburi serioase ca fc fcsb? :))))))))))))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează