FOTBAL  »  Superliga  »  RADIO GSP

Victor Becali la Radio GSP: "Dacă mă implicam eu, Bonetti se antrena cu secunzii lui! Ce relaţie mai pot avea jucătorii cu el?"

Dario Bonetti
Dario Bonetti

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 14 mai 2012 21:54

Impresarul Victor Becali a vorbit la Radio GSP despre situaţia de la Dinamo şi despre antrenorul Dario Bonetti, care şi-a acuzat jucătorii de blat cu CFR, scor 0-1. Luchin şi Dănciulescu au fost primii care s-au declarat nemulţumiţi de atitudinea antrenorului, iar Bălgrădean l-a criticat şi el pe italian după ce a fost trecut rezervă, pe motiv că este prieten cu antrenorul ardelenilor, Ioan Andone.

"Pe Luchin nici nu îl reprezint eu, iar Dănciulescu a vorbit imediat după meci. Eu am stat în vestiar? Cum să influenţez jucătorii? Eu nici nu ştiu dacă m-am văzut cu Danciu în ultimul an de zile.

Păi dacă m-aş fi implicat eu, Bonetti se antrena cu secunzii lui! Îl antrena pe Birindelli, pe maseur şi nu mai ştiu pe cine. Dar e problema lor, nu a mea.

Jucători sînt sînt profesionişti, trebuie să-şi facă treaba. Dar, dacă cineva cu care colaborezi toată ziua te face trădător, ce relaţie mai poţi avea cu el?

Nici cînd l-au pus pe Ciobotariu nu m-au întrebat şi nici nu trebuie să facă asta. Nici dacă-l pun pe Capello nu mă bag eu. Eu sînt un suporter al lui Dinamo, atît.

Să ajungă un portar ca Bălgrădean, Dinamo pe primul loc e şi datorită lui, să fie suspectat şi ţinut pe bancă după declaraţiile lui Andone că el l-a promovat... nu mi se pare normal. Un antrenor care vine din Italia să gîndească la modul ăsta, că jucătorii îl vînd?! Asta e mentalitate italienească sau mai românească decît a noastră?", a zis Victor Becali.

Acesta a comentat şi situaţia preparatorului fizic al Rapidului, Diego Longo, protagonistul incidentului cu oficialul Mediaşului, Anton Heleşeanu, pe care l-a bruscat în tribună la meciul direct: "Vine Diego Longo şi ne ia la bătaie în România! Probabil în Italia era ospătar. Ar tebui să fie exclus de tot, să nu mai aibă dreptul de a profesa în România.

Iar Cadu cine mai e de nu poate fi contestat? A zis că cei care îl critică sînt papagali. Păi el dacă era mare fotbalist, juca la Porto nu la CFR Cluj. Au fost contestaţi ei Maradona, Ronaldo, cine e Cadu? Nu are respect faţă de ţara în care îşi cîştigă existenţa".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (55)
dinamo48ms
dinamo48ms  •  15 Mai 2012, 10:46
Postat de sundance_nr_one pe 15 Mai 2012, 00:57

Pentru Ardeal se scoală automat caci stie ca Ardealul e curva cea mai bună de penetrat si Ardealului ii ăplace si terapia cu urină .

Frate, te rog eu inceteaza cu comentariile idioate! Ideea asta ca voi moldovenii sunteti mai destepti, mai frumosi, mai musculosi..."mai cocosi", cum zici tu decat alti romani...e de grupa mica (de gradinita). Pana una-alta, Dinamo are cei mai adevarati suporteri din Ardeal.

florinch
florinch  •  15 Mai 2012, 09:08

Cat timp isi vor baga coada la Dinamo acesti bisnitari nenorociti,nu vom avea liniste.Nu este bine sa-i doresti raul aproapelui,insa,daca astia nu-si iau laba de pe Dinamo,voi incepe sa ma rog "pentru sanatatea si libertatea lor".Chiar Badea nu poate scapa de javrele astea din anturajul echipei?

angus_young_2011
angus_young_2011  •  15 Mai 2012, 07:53

Nici cu acest interviu nu va dati seama de ce Dinamo nu poate face performanta? Daca la Steaua nu poate sa se bage...macar la Dinamo...

Vezi toate comentariile (55)
Comentează