FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Victor Becali: "Mi-ar fi zis Gigi dacă avea vreo ofertă pentru Bogdan Stancu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Victor Becali spune că Bogdan Stancu mai are multe de demonstrat în fotbalul românesc şi nu ştie nimic de o eventuală ofertă pentru vîrful Stelei din Arabia. Impresarul FIFA a mai adăugat că Florin Bratu e foarte aproape de un transfer la Litex Loveci, Lobonţ rămîne la AS Roma, iar situaţia lui Mutu se va clarifica săptămîna viitoare.

"Am vorbit cu Gigi astăzi şi nu mi-a spus nimic. Cred că dacă ar fi fost ceva mi-ar fi spus. Cred că Stancu mai are multe de arătat pe aici pînă să ajungă în Arabia. Fiecare om îşi decide soarta, dar la 23 de ani un băiat mai are multe de arătat aici.

E foarte posibil ca Florin Bratu să ajungă la Litex. Nu are nici o legătură cu ce s-a întîmplat la Cluj. Cred că acolo s-au rupt multe, Dinamo era în cărţi, juca destul de bine, chiar dacă a pierdut meciul de Cupă. S-a gestionat prost situaţia, rămîn la părerea că dacă Borcea era acolo nu se ajungea la ce s-a ajuns. Un conducător bun şi deştept nu ajunge niciodată în situaţia asta. E o înţepătură la adresa tuturor celor care au probleme cu jucătorii.

Vreau să vă spun că Andone a fost corect faţă de Copos, duminică am vorbit cu el la telefon, după ce am venit de la Madrid. Mi-a zis că vrea să ne vedem cu George Copos, l-am sunat pe Copos, ne-am văzut marţi la el la birou şi am stat de vorbă. Am înţeles că va fi alt preşedinte la club, am înţeles că trebuie să vorbesc cu Dinu Gheorghe. Lui Andone nu i s-a părut normal. Fiecare are dreptul să colaboreze cu cine vrea. Andone s-a comportat foarte corect faţă de ei. Nu a vorbit cu Dinamo pînă nu a pus lucrurile la punct cu Rapid. Şi mie mi-a zis Dinu Gheorghe că nu e preşedinte la Rapid, dar mie aşa mi-a spus Copos.

Nu ştiu încă ce se va întîmpla cu Mutu, dar Lobonţ rămîne la Roma", a spus Victor Becali la "GSP TV PLUS".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează