FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Victor Becali: "Niculae vroia un imprumut pe un an, dar Rapidul nu a fost de acord"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2007 00:00

Impresarul Victor Becali a declarat, joi, pentru NewsIn, ca transferul lui Daniel Niculae la Rapid a cazut, principalul motiv fiind neintelegerile privind perioada in care jucatorul urma sa evolueze in Giulesti.

"Transferul lui Daniel Niculae la Rapid a cazut. Au fost neintelegeri in ceea ce priveste perioada contractuala. Niculae vroia un imprumut pe un an, dar Rapidul nu a fost de acord, giulestenii dorind o optiune de transfer pe patru ani. Jucatorul se va intoarce la Auxerre si nu ii vom mai cauta o alta echipa", a declarat, pentru NewsIn, Victor Becali.

Daniel Niculae a declarat, joi, ca transferul sau la Rapid a intrat in impas si ca, cel mai probabil, va ramane la formatia franceza, cu care se afla sub contract. "Nu cred ca se mai rezolva transferul, ma intorc la Auxerre, ce sa zic altceva, sper ca Rapidul sa ia campionatul", a afirmat Niculae la iesirea de la negocierile pe care le-a purtat cu George Copos.

Impresarul Victor Becali declarase joi, pentru NewsIn, ca s-a ajuns la un acord intre Daniel Niculae si Rapid, urmand ca jucatorul lui Auxerre sa semneze joi un contract valabil pe un an cu echipa antrenata de Cristiano Bergodi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează