FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Victor Becali nu uită și nu iartă: „El e invenția mea! Oamenii ajung să fie mândri de trădare”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2020 13:01

Victor Becali (58 de ani) a vorbit despre ce s-a întâmplat cu firma sa atât timp a fost închis după sentința din „Dosarul Transferurilor”.

  • Victor și Giovanni Becali au fost condamnați pe 4 martie 2014 în „Dosarul Transferurilor”. Victor a ieșit  după 3 ani și 10 luni de închisoare, pe 4 ianuarie 2018, iar Giovanni a fost eliberat condiționat pe 14 septembrie 2016.

Mai mult, acesta a povestit și un episod petrecut în vara lui 2019, cu agentul Pietro Chiodi, cel care lucra la firma fraților Becali și care, după ce aceștia au ajuns la pușcărie, a plecat cu mai mulți jucători.

„Cred că mai am 8 sau 10 luni de suspendare. Da, firma a avut de pierdut cât eu și fratele meu am fost închiși. Dar Dragoș Sârbu a reușit să țină steagul sus și să păstreze jucătorii. Au fost mulți care au rămas pentru că au caracter. Mă refer la Dragoș Grigore, Cristi Tănase, Raul Rusescu, Alex Chipciu și mulți alții.

Nu vreau să vorbesc despre Pietro Chiodi, nu vreau să vorbesc despre acest personaj. El este o invenție a mea. Eu l-am introdus în acest fenomen. Dar asta e viața. Oamenii ajung să fie mândri de trădare și «turnătorie». Da, e adevărat că a vrut să-mi ceară scuze și nu l-am lăsat. S-a întâmplat la Bologna. A venit pe la spate că să mă ia în brațe. L-am observat cu coada ochiului. Mi-a părut rău de acel episod pentru că era foarte multă lume, oameni de la UEFA și conducători Dar asta a fost. Nu am putut să suport”, a declarat Victor Becali pentru Prosport.

VIDEO. Mai multe cluburi din Liga 1 au început antrenamentele

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fug cluburile de Florinel Coman din cauza vieții extrasportive?! Dezvăluirile făcute de Giovanni Becali

UEFA, lovitură pentru Dinamo! Decizia care-i lasă pe „câini” în afara Europei » Cine mai are de suferit + cine câștigă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
petfin79
petfin79  •  04 Mai 2020, 18:39

Numai interviuri si stiri cu si despre puscariasi

deusdat
deusdat  •  04 Mai 2020, 16:02

GSP se lăuda că i-a ”demascat” și ”dat pe mâna DNA”, tot GSP îi mângâie azi pe căpșor. Prietenii știu de ce?? (Dar de ce s-a ocupat DNA de un dosar care n-avea legătură cu corupția, tot prietenii știu?)

kluing2001
kluing2001  •  04 Mai 2020, 15:46

nu-i bai Nasti, ai toata viata inainte

Vezi toate comentariile (5)
Comentează