FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Victor Becali pune tunurile pe Mircea Rednic: „Să semneze toată țara cu Luana!” » De unde a pornit scandalul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 19:29

Impresarul Victor Becali (58 de ani) a lansat în această seară un atac la adresa lui Mircea Rednic (57 de ani), antrenorul lui Poli Iași.

Victor Becali a dezvăluit că a încercat să-l aducă pe Steliano Filip la Poli Iași, însă mutarea s-ar fi împotmolit din cauza unor presupuse pretenții ale lui Rednic. Rednic și-ar fi dorit ca Steliano să semneze un contract cu Luana, fiica acestuia.

„Ce face Rednic, îi pune condiții sau ce? Steliano Filip a fost crescut de noi, l-am ținut ani de zile într-un apartament de-al nostru. Probabil că încă are contract cu firma noastră. Erau mereu în biroul nostru. 

Să semneze toată țara cu Luana, dacă așa vrea Rednic! Și să împrumute el toate cluburile, să le antreneze el”, a spus Victor Becali, la TV Digi Sport. 

Ulterior, Becali a punctat: "Nu eu am venit cu teoria că Rednic l-ar fi condiționat în vreun fel pe Steliano Filip. Vali Moraru, moderatorul emisiunii, a sugerat asta. Eu am zis că nu cred varianta, dar dacă ar fi așa, atunci să semneze toți din țară cu Luana. Îmi asum, deci, răspunsul, dar nu și faptul că eu aș fi sugerat implicarea lui Rednic sau a Luanei". 

În cele din urmă, cel poreclit „Stelu” a ajuns în Grecia, la gruparea AE Larissa. Filip era liber de contract după despărțirea de Viitorul, produsă la începutul acestui an. 

VIDEO // De ce s-a răcit relația dintre Anamaria Prodan si Luana Rednic

Vezi și: 

POLI IAȘI // OPINIE Aurelian Botezatu: „Mircea Rednic face aceeași greșeală ca Victor Pițurcă la Craiova. Fanii îi cer deja demisia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  20 Februarie 2020, 10:18

Cariera lui Steliano Filip a luat-o rau la vale dupa ce a plecat de la Dinamo...a jucat bine cand era Rednic antrenor si la folosit mijlocas la inchidere,pe stanga nu excela si primea multe cartonase galbene si rosii...

popescu222
popescu222  •  19 Februarie 2020, 22:38

Maaaaare afacere a pierdut Iasi-ul, Steliano care e refuzat peste tot. Nu imi place deloc cum Rednic isi baga fiica la facut bani, amestecand antrenoratul cu businessul, dar la un conflict intre Becali si Luana Rednic nu vad cum un om decent poate fi de partea lui Becali.

burgman
burgman  •  19 Februarie 2020, 20:45

"a fost crescut de noi, l-am ținut ani de zile într-un apartament de-al nostru". Dacă nu îl țineți și pe o bucată de pâine cu apă nu ați făcut nimic! Samsarilor le-a trecut vremea și au rămas cu resturile..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează