FOTBAL  »  Superliga  »  CONDAMNARE

Victor Becali rămâne alături de Cristi Borcea: „O să merg la închisoare la el. Toată lumea fuge, el s-a predat”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 11:03

Victor Becali, fostul impresar care a fost condamnat în Dosarul Transferurilor alături de Cristi Borcea, a vorbit de noua condamnare a dinamovistului în Dosarul Retrocedărilor, unde a primit 5 ani de închisoare.

„Ca prieten îmi pare foarte rău, ce poziţie pot să am, am fost la el şi aseară, îmi pare rău. Eu, din ce ştiu nu era foarte implicat în povestea asta, ca dovadă că a fost şi achitat în primă instanţă. Cumpărase printr-un împuternicit nişte lucruri pe care le-a şi vândut înapoi, nişte acţiuni, ştiu povestea asta, dar nu ai ce să faci, este o hotărâre a instanţei, nu ai ce face, asta am făcut şi eu, asta a făcut şi el.

Trebuie să îi nască soţia, cum poţi să fii într-o asemenea situație? Eu am trecut prin astea şi ştiu ce înseamnă. Nu vă doresc să treceţi prin momentele astea, dar să stai atâţia ani în procese cum a fost Dragomir, să stai, om în vârstă, copii, nepoţi, familie, că nu eşti implicat doar tu, este şi familia şi apoi a fost achitat. Foarte bine că a fost achitat, slavă Domnului, dar să stai cu chestia asta zi şi noapte, nu pot să înţeleg cum se poate, Dumnezeu să înţeleagă", a declarat Victor Becali pentru Mediafax.

Victor Becali a continuat și i-a dat asigurări lui Borcea că-l va vizita la închisoare: „O să merg la Cristi Borcea, este prietenul meu, eu nu pot să mă dezic de Borcea niciodată, este prietenul meu, este ca fratele meu şi când o să pot o să mă duc la el sau ce pot să fac pentru el, o să fiu aproape de el şi de familia lui aşa, ca prieten, că în rest nu are nevoie de nimic, are tot ce îi trebuie. Este o perioadă grea, la început este o perioadă destul de grea, dar asta este ce poţi să faci, nu am fugit, nu fugim, nu fuge, nu, toată lumea fuge se ascunde, s-a predat. Alţii nu s-au predat, fug, stau şi câştigă şi procese, asta-i viaţa”.

114.000.000 €
este prejudiciul total calculat de DNA în Dosarul Retrocedărilor, dintre care 77,77 milioane euro reprezintă prejudiciu în dauna statului şi 36,16 milioane euro - prejudiciu în dauna municipiului Constanţa

Citește și:

Dumitru Dragomir e sigur: „Cristi Borcea va face o lună-două de închisoare și o să-i dea drumul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  08 Februarie 2019, 16:29

***. Ati distrus totul in fotbalul romanesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  08 Februarie 2019, 15:29

" ...nu pot să înţeleg cum se poate, Dumnezeu să înţeleagă" ??? Iti spun eu : daca nu esti un HOT nenorocit atunci te poti uita in oglinda si poti dormi linistit ! Au toti o atitudine de Maica Tereza ! Mizerabilii !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close