FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția lui Pițurcă atunci când a văzut că FCSB l-a adus pe Compagno: „Nu vreau să-l supăr pe Gigi”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2022 21:51 / Actualizat luni, 29 august 2022 22:14

Victor Pițurcă, fost antrenor la formația roș-albastră, nu este încântat de transferul lui Andrea Compagno la FCSB.

Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru vârful italian de 26 de ani, iar fostul selecționer crede că suma primită de FCU Craiova este prea mare. În plus, oltenii păstrează și 10% dintr-un viitor transfer.

Revenire de ultim moment la FCSB » S-a întors fotbalistul despre care Becali declara că „nu mai joacă la noi în viața lui”
FCSB
Revenire de ultim moment la FCSB » S-a întors fotbalistul despre care Becali declara că „nu mai joacă la noi în viața lui”

Victor Pițurcă nu e încântat de transferul lui Compagno la FCSB

„Nu știu dacă Compagno este jucătorul de care aveau ei nevoie. 

În primul rând, nu vreau să-l supăr pe Gigi, dar dacă a plătit atâția bani pentru el și pentru Miculescu... Sunt bani foarte mulți pentru acești doi jucător”, a spus Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

 FCSB anunță: „Bun venit, Andrea Compagno!”

Azi, FCSB a anunțat oficial transferul lui Compagno.

FCSB anunță transferul lui Andrea Compagno, de la Fotbal Club Universitatea 1948. 

Atacantul italian în vârstă de 26 de ani a semnat contractul cu clubul nostru și va purta tricoul cu numărul 96. Andrea va participa marți la o conferință de presă organizată la Baza Sportivă FCSB. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese alături de FCSB!

Andrea Compagno s-a născut la 22 aprilie 1996, în Palermo, Italia și a început fotbalul la Catania, club care l-a împrumutat, în anii de început ai carierei, la Due Torri sau Pinerolo. A mai trecut pe la AC Torino, SSD Argentina Arma, Borgosesia, Nuorese, pentru ca în 2018 să semneze cu Tre Fiori, alături de care a câștigat titlul și Cupa în San Marino, fiind și golgheterul campionatului în sezonul 2018-2019, cu 22 de reușite. 

În iulie 2020 a ajuns la Craiova, unde a semnat cu FC Universitatea 1948, formație pentru care a adunat 26 de goluri în 60 de partide de Liga 2, Liga 1 și Cupa României. 

- Comunicat FCSB

VIDEO Mesajul lui Compagno după venirea la FCSB

Citește și:

MM Stoica: „Ce s-a întâmplat cu Hermannstadt n-am mai văzut!” + „N-aș fi făcut ca Dică aseară”

Contract nou pentru Tavi Popescu: „Salariu dublu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  30 August 2022, 12:23

Mai vedem...fostul selectioner intotdeauna a fost impotriva jucatorilor tehnici, si in special a jucatorilor de atac, asa ca nu ma mira declaratia lui. Compagno este un atacant interesant.

istet10
istet10  •  30 August 2022, 12:07
Postat de Sqr.Q pe 30 August 2022, 04:08

A inventat povestea cu fc fcsb-ul lui *** !

Nu este ceva coerent in ce spui.

DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  30 August 2022, 11:09

Ca multi altii ( Iordanescu, de exemplu),.. Piturca a fost " antrenor de Romania", afara nu a contat,..in profesie. Ca si Olaroiu a fost " un strangator de bani"...nu de glorie, de antrenor. Afara Piturca ...e nul, sub....Sumudica. La Nationala a avut jucatori foarte buni ( Mutu, Marica, Chivu, Goian, tamas, Codrea samd) , de fat ultima generatie de fotbalisti cu valoare,...de aici si rezultatele sale, la Nationala. A jucat mai mereu un fotbal stil...: "Dan Petrescu",.. cu betonarea apararii, fara progresie prin posesie,..dar a avut atacanti de exceptie ( Mutu, Marica), care , des i-au scos rezultate bune. Ca om, imi pare o persoana dificila, conflictual, increzut. " Afacerile" lui ..cu " tenta santajista" ...cu Mititelu.., sau cu Becali....au ramas celebre. de fapt de cind a lasat Nationala nu a mai realizat NIMIC, nici la Craiova. Dar increzut, cum e ...da sfaturi, trage concluzii ...pentru altii. Aveam alte pareri...daca era ( si ) un antrenor notabil, ...si in afara Romaniei, asa se recunosc...valorile certe.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează