FOTBAL  »  Superliga  »  PIŢURCĂ A DEMISIONAT!

Piţurcă: "Gigi Becali s-a schimbat de cînd a venit MM Stoica la club"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2010 00:00

Victor Piţurcă a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută astăzi,  că patronul Stelei, Gigi Becali, s-a schimbat de cînd MM Stoica a venit la club.

 

" Gigi Becali a început să se schimbe în momentul în care a venit MM Stoica lîngă el. Atunci au început perversităţile, nu e amuzant, nu rîdeţi, atunci a început să se schimbe. Era injectat, eu am încercat să-l educ, el are şi calităţi, dar aşa a fost să fie", a declarat Piţurcă.

"El era prietenul meu, eu am avut un mare rol la venirea lui la Steaua, el vorbea urît de mine cu Stoica. Sau îl lăsa pe Stoica să vorbească urît de mine, nu se face aşa ceva. Eu am fost de acord să vină Mihai Stoica, altfel nu venea. Cînd eram eu la Steaua venea două ore la stadion, vorbea cu fanii pe blog, îi îmbîrliga şi p-ăia şi atît", a adăugat Victor Piţurcă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
fffff
fffff  •  09 August 2010, 17:02

Piti fi atent cand MM a pus osul la treaba in ghencea si in 2005 Steaua ajungea in sferturi Uefa etc tu iti bateai joc de echipa..asa ai facut si la nationala..ca jucator respect ca manager mai ai mult de mancat sa ajungi k MM..la MM se vede pe unde a calcat a adus titluri si jocuri in CHL tu pe unde ai cam calcat ai facut ravagii asa ca ciocul mic de fapt esti cu mult si sub gigi

alincippy
alincippy  •  09 August 2010, 15:46

nu a fost nici un atac la mm. a spus doar ca stoica nu are meritul acelei echipe doar pentru ca a stat la echipa dupa ce a plecat el si a continuat munca lui...

iuercu
iuercu  •  09 August 2010, 15:33

daca va veni MM inapoi va spun titlu o sa fie in Ghencea!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează