FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-1

Victorie cu scandal » Boubacar s-a certat cu Ţălnar

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 martie 2013 10:31

Dinamo a cîştigat primul derby bucureştean din 2013, dar Mansaly Boubacar l-a enervat la culme pe Cornel Ţălnar.

În minutul 71, a avut o intrare cu talpa la Emil Dică şi a primit cartonaşul galben, apoi, la doar un minut distanţă, a mai avut o intrare necontrolată ce l-a supărat pe Ţălnar, care l-a scos imediat din teren, în locul său introducîndu-l pe Alexandru Dandea, care a evoluat la închidere.

"Ţînţarul" l-a certat pe senegalez pentru că a riscat să fie eliminat, însă africanul nu a rămas dator şi a ţipat şi el la antrenor.

Mai mult, rapidiştii au cerut al doilea cartonaş galben şi în momentul schimbării pentru că africanul a mers foarte încet spre centrul terenului.

Vezi VIDEO aici

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
adimutu14
adimutu14  •  05 Martie 2013, 16:13

Pe Boubacar asta nu il prea duce capu nu-i asa? Daca ii dadea rosu si continua Dinamo in 10 cum era? Si apoi mai are tupeul si sa ii raspunda inapoi lui Talnar... Ar trebui sa primeasca o amenda buna si o palma-doua de la Talnar.

vasy86le
vasy86le  •  05 Martie 2013, 08:19
Postat de lapusneanul pe 04 Martie 2013, 10:11

In primul rand nu se spune negru .....in al doilea rand Boubacar a venit la Dinamo din Franta, tara care e inaintea noastra cu vreo 50 de ani, daca nu mai mult :))

Las ma ca au si aia din Franta maimutele lor, in loc sa zica ms ca l-a bagat pe teren, el sare sa comenteze, si parca vroia sa ia rosu,cum sa nu iti vina dracii cand vezi un jucator adus de la o echipa din a doua liga, sau a treia, ca nu stiu exact unde juca inainte, si incepe sa faca faze de astea, pai sa nu il ataci cu banane daca mai face asa? :))

dog_one
dog_one  •  04 Martie 2013, 18:08

SA VINA GIANI CHIRITA SA-L PUNA LA PUNCT....

Vezi toate comentariile (23)
Comentează