FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - UNIREA, DUMINICĂ, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Victorie cu TVA! Craiova i-a pierdut pe Iliev şi Lung pentru meciul cu Unirea

Silviu Lung, Silviu Lung jr, Lung jr, Craiova
Silviu Lung, Silviu Lung jr, Lung jr, Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 21 aprilie 2010 00:00

Oltenii plătesc scump cele trei puncte obţinute la Vaslui: Lung jr. şi Iliev sînt out pentru etapa viitoare, cînd la Severin vine campioana Urziceni
Vezi rezumatul meciului FC Vaslui - Craiova 0-1! (video)

Apărarea Ştiinţei riscă să se prăbuşească la primul cutremur. Oltenii au pierdut pentru meciul cu Urziceni oameni-cheie din defensiva care în ultimele două etape a fost impermeabilă: portarul Silviu Lung jr. şi stoperul Valentin Iliev.

Goalkeeper-ul Craiovei a fost trimis la duşuri în prelungirile victoriei de la Vaslui (1-0) de "centralul" Robert Dumitru, după ce a văzut al doilea cartonaş galben pentru trageri de timp. Lung jr. a fost cel mai bun alb-albastru în faţa trupei lui Lăcătuş, salvîndu-şi echipa de la gol cu două superintervenţii în faţa lui Lucian Sînmărtean, ambele în prima repriză. "Victoria e a lui Silvică, a apărat magnific!", l-au elogiat suporterii pe craiovamaxima.ro.

Bulgarul Iliev s-a accidentat cu 10 minute înainte de final şi a fost înlocuit de Wotte. Fundaşul central a suferit o entorsă destul de serioasă şi are şanse minime să fie pe teren în partida de duminică. Chiar şi aşa, Adrian Mititelu îşi face curaj că Universitatea poate face la finalul săptămînii hattrick de victorii: "Vrem victoria cu Urziceniul! Cine mai e şi Unirea ca să nu sperăm la cele trei puncte, Bayern Munchen cumva?!".

"Lung jr. a luat pe merit cartonaşele, a dat dovadă de nesăbuinţă. Cît despre cum a apărat, în 2-3 ani ne va face mîndri prin evoluţiile lui din Serie A sau din Premier League"
User-ul alexin0 pe craiovamaxima.ro

>> Mark Wotte explică: "Pe Mihai Costea nu l-am folosit pentru că nu a arătat o formă foarte bună în ultimele două meciuri. Aveam nevoie de atacanţi buni la jocul aerian, acolo unde Mihai nu excelează. Pe Piţurcă jr. l-am sărutat pentru golul de la Vaslui".
>> După fundaşul dreapta Alin Buleică în meciul cu Astra (1-0), la Vaslui a venit rîndul unui alt alb-albastru să debuteze în Liga I. "Închizătorul" Ionuţ Popescu (19 ani) a bifat primele sale 15 minute pe prima scenă. "Sînt mîndru că i-am bătut pe vasluieni cu 6-7 jucători în lot de la <satelitul> Primăvara!", a exclamat Wotte.
>> Arbitrul bucureştean Radu Petrescu a fost desemnat să arbitreze meciul Universitatea - Unirea Urziceni, programat duminică, de la ora 17:00, la Severin.
>> Juveţii au părăsit Vasluiul ieri-dimineaţă. După două escale, la Buzău şi la Bucureşti, ei au ajuns în Bănie aseară, cînd Wotte a programat o şedinţă de recuperare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  21 Aprilie 2010, 10:07

Asta e pt. ca tu nu prea intelegi fotbalul... S-au dus vremurile cind S si D bateau tot... Acum meciurile se joaca pe teren si deci sint deschise oricarui rezultat!!! Asta face ca poti bate echipa de pe primul loc daca faci un joc bun si poti pierde la ultima clasata daca esti putin mai obosit sau nu trasersezi un maxim de forma... Insa ideile astea mai au mult pina sa prinda la tot pacalicii din Romania !!! Ce e sigur : Wotte ne face o super echipa! Nu conteaza jucatorii... Wotte va

 •  21 Aprilie 2010, 08:18

Daca ii batem si pe cei de la Urziceni inseamna ca avem echipa si nu e suficient de matura pt. ca nu pot sa-mi dau seama altfel cum poti sa bati pe vaslui si rapid si sa iei bataie la alba iulia Fortza Stiinta......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează