FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

Victorie plătită scump » ASA va avea două absențe importante în următorul meci

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2015 20:41

ASA Tîrgu Mureș a cîștigat categoric meciul cu Viitorul, scor 6-1, și mai are doar 4 pași pînă la titlul de campioană a României.

Pentru formația lui Liviu Ciobotariu urmează însă un meci foarte greu, la Gaz Metan Mediaș, formație care se luptă pentru evitarea retrogradării.

Medieșenii au doar 4 înfrîngeri acasă, iar misiunea se anunță a fi foarte dificilă pentru mureșeni, care nu se pot baza pe Lazlo Sepsi și Marius Constantin, doi dintre oamenii de bază din defensivă.

Gaz Metan Mediaș - ASA Tîrgu Mureș este duminica viitoare, de la ora 18:30, în direct la Digi, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
spivak
spivak  •  03 Mai 2015, 10:13

Găvăreală inutilă. După ce ŢSKA pierde cu Dinamo, ASA are 5 puncte avans şi e campioană.

florin071
florin071  •  03 Mai 2015, 08:57

nu spune nimeni nimic de formula de echipa ciudata aleasa de hagi in meciul cu asa???? mi se pare cel putin ciudat sa spui dupa meci ca ai vrut sa menajezi catva jucatori printre care nicolita si mitrea .

borat101
borat101  •  03 Mai 2015, 04:14

Blaturile cu Ardelenii (in Transilvania) nu merge.... asa cum nu merge pe plan International. Au furat RAPIDUL in Giulesti mai rau ca in liga din Etiopia... Bine ca a dat de pamant Targu Mures cu penalii astia ... THANK YOU!!!! Made my day!!!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează