FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Victorie şi cu puştii » Dinamo - UD Marbella 3-2

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 februarie 2013 16:33

Dinamo a cîştigat al 5-lea meci amical din această iarnă împotriva lui UD Marbella, scor 3-2, într-o partidă în care Ţălnar a folosit foarte mulţi jucători tineri. Pentru Dinamo au marcat S. Filip, Axente şi D. Rotariu.

Cornel Ţălnar a mai dorit un amical în turneul spaniol pentru a da şanse şi puştilor din lotul dinamovist. I-a folosit în această după-amiază împotriva lui UD Marbella, echipă din al 4-lea eşalon. Tehnicianul a stat permanent cu gura pe jucători, nefiind mulţumit de calitatea jocului prestat, cu toate că Dinamo a înregistrat a 5-a victorie din tot atîtea partide.

Echipa lui Dinamo:
Naumovski - Nica, Scutaru, M. Ioniţă, Burnea - Filip, A. Roman, Stănescu, D. Rotariu - Axente, An. Cristea

Dinamo va juca mîine finala "Marbella Cup"  în compania formaţiei Atletico Paranaense, club proaspăt promovat în prima ligă braziliană. Paranaense a trecut în semifinale de Dinamo Kiev (1-0). Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la Look TV, de la ora 17:00.

Roş-albii mai doresc să joace un amical marţi, 12 februarie, iar două zile mai tîrziu lotul "cîinilor" va reveni la Bucureşti.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
stefadi
stefadi  •  10 Februarie 2013, 20:00

Buna ideea asta cu un amical doar pentru juniori, trebuie sa avem grija de ei sa creasca si sa devina oameni de baza la Dinamo peste cativa ani.

gymd
gymd  •  10 Februarie 2013, 00:13

singurul jucator cu experienta ADEVARAT cu A mare, este IONEL DANCIULESCU, singurul pe care l-as pastra din toti mercenari astea, cate a facut el pentru DINAMO ar trebui sa i se faca statuie, mai rar om sa mai vezi ca DANCIU-GOL, sigur ar creste tinerii, si inca ceva NU SUNT DE ACORD CU INCEPEREA MAI DEVREME A CAMPIONATULUI, poate asa prindeau si tinerii astea jocuri in picioare

zidane92
zidane92  •  09 Februarie 2013, 22:59
Postat de gymd pe 09 Februarie 2013, 18:10

DINAMO 2013: Balgradean-Nica-Ionita-Dobrosalvievici-Burnea-Matei-Stanescu-Rotariu-Filip-Buia-Bitez rezerve: Geo Misu, Alin Roman, Vastag, si cu inca 3 achizitii eu zic ca luam titlu in 3 ani cu ekipa asta, si cum am mai spus, sa pastreze ekipa asta 5-6 ani de'acum incolo

poate dinamo 2015-2016 sa arate asa daca ar fi toti titulari de acuma am retrogada nu poti sa nu ai in primul 11 cativa jucatori de experienta ca luchin,grigore,munteanu si asa mai departe

Vezi toate comentariile (26)
Comentează