FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - BISTRIŢA 1-1

VIDEO 1.000 şi cam atît » Stromajer a marcat golul o mie din istoria Oţelului, dar gălăţenii au bifat doar o remiză în meciul cu Bistriţa

Stromajer a intrat în istoria Oţelului
Stromajer a intrat în istoria Oţelului

Articol de - Publicat duminica, 26 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 august 2012 22:55

Stromajer a înscris, a la Cristiano Ronaldo, golul cu numărul 1.000 din istoria Oţelului în prima divizie, dar Gloria a plecat cu un punct mare de la malul Dunării.

Oţelul a reuşit să ofere un punct "lanternei roşii" a campionatului. Gălăţenii au avut o primă repriză mizerabilă, iar ardelenii n-au iertat. Dacă Brăneţ a salvat echipa la penalty, n-a putut să-l citească pe Markisio (29), care a trecut lejer de apărătorii adverşi şi l-a făcut din fentă şi pe portarul gazdelor. Se părea că Bistriţa va da lovitura pe terenul unei foste campioane, dar pauza a fost un sfetnic bun pentru elevii Dorinel Munteanu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Neamţul" schimbat şi a făcut-o eficient. A obţinut un punct, putea chiar mai mult avînd în vedere ocaziile din final. Pe lîngă reuşita istorică a lui Stromajer, golul cu numărul 1.000 în Liga 1 al Oţelului, amfitrionii au pus presiune pe poarta lui Dolha. Însă Pena, Neagu, în două rînduri, şi Inkango, în prelungirile prelungirilor, au ratat tot ce se poate. S-a terminat 1-1, prea puţin pentru Oţelul, ceva mai mult decît nimic pentru Bistriţa.

"Le-am spus jucătorilor să nu conserve rezultatul, dar s-au retras prea mult, prea devreme. Merităm acest punct de moral. Pe Markisio mi l-a adus băiatul meu, Florin, e un fotbalist de mare viitor" ( Nicolae Manea, antrenor Gloria)

515804-caseta-otelul-bistrita.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Munti pleacă!
Dorinel Munteanu (foto) voia să discute aseară termenii demisiei sale de la Galaţi! "Am scos un punct norocos cu Gloria, mă gîndesc serios să-mi dau de demisia cît mai curînd, asta dacă am cu cine să discut la club. Cred că e nevoie de un şoc la echipă. E prima oară de trei ani încoace cînd mă gîndesc la acest lucru şi cred că ar fi mai bine să ne despărţim. Este al 5-lea meci fără victorie în campionat, gata! Sînt şi eu vinovat, iar pentru binele echipei, al suporterilor, vreau să las locul altcuiva, s-au adunat prea multe".

Brăneţ a mai scos un penalty
În minutul 27, Ovidiu Haţegan a acordat lovitură de la 11 metri pentru ardeleni, destul de uşor, după ce Romario a fost jenat în careul advers de către Ljubinkovici. Predescu a bătut penalty-ul, slab şi previzibil, în colţul din dreapta lui Brăneţ, iar moldoveanul a parat. E a doua oară în acest sezon cînd goal-keeperul Oţelului apără un penalty, tot în acea parte, după ce l-a blocat şi pe Hamza (Petrolul). Împotriva gălăţenilor s-au dictat lovituri de la 11 metri în ultimele 4 jocuri.

Stan s-a săturat
Proaspăt primar al oraşului Galaţi, Marius Stan n-a venit aseară la stadion, după ce-a avut o ceartă cu cei de la Mittal Steel. "M-am săturat să văd că nu vă pasă şi nu vă implicaţi, ba mai puneţi şi piedici echipei!", le-a transmis Stan celor care încă deţin controlul administrativ la club.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ertyuiop
ertyuiop  •  26 August 2012, 10:37

Atmosfera imposibila ...... nu poti avea vreo tragere de inima cand vezi mizeria absoluta facuta de ordinarii aia din Consiliul de Administratie! Iar patronatul lui Arcelor Mittal e oribil, dupa ce aproape au terminat SIDEX-ul vor sa faca acelasi lucru si cu Otelul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează