FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - CHIAJNA 1-1

VIDEO 1 punct de la 1,93 metri » Chiajna a scăpat victoria printre degete la Timișoara: gafa lui Bălgrădean a decis meciul în ultimul minut, scor 1-1

Poli - Chiajna s-a jucat tare, cu dueluri la limită, iar
Poli - Chiajna s-a jucat tare, cu dueluri la limită, iar "centralul" a fost nevoit să scoată de 10 ori cartonaşul galben // FOTO Adrian Pâclișan (Timișoara)

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 00:00

Concordia a ratat victoria în minutul 90, din cauza unei gafe a portarului Bălgrădean, care a apreciat greşit o ieşire la o minge pe care Şeroni, cel mai înalt jucător de pe teren, a trimis-o în plasă.

500 de spectatori, dacă au fost şi atâţia, pe un stadion de aproape 40.000 de locuri creează senzaţia de meci amical. Indiferent cine ar juca. Dacă mai e şi o partidă între două formaţii ce se bat pentru a evita retrogradarea, ai nevoie de multă răbdare, de fapt încăpăţânare, pentru a putea viziona un astfel de duel.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Chiajna a lovit din start. Şi ce gol! Lovitură liberă de la mare distanţă. A bătut bine Bărboianu, Albu s-a desprins de marcajul lui Artean şi a lovit mingea cu capul atât de bine încât, chiar dacă a făcut o boltă mare, Straton n-a reuşit, la ai săi 1,90 metri, să oprească balonul din traiectoria sa perfectă. Care a mângâiat plasa exact în vinclu!

Şi tot Albu a fost providenţial în propriul său careu. A scos mingea de pe fruntea lui Cânu, la 4-5 metri de linia porţii (33).

Repriza a doua s-a jucat fotbal cât la matineu. Un şut al lui Artean, de la aproape 40 de metri, era să-l pună în dificultate pe Bălgrădean, care a avut o reacţie târzie şi a respins riscant în corner, după care Serediuc, rămas singur cu Straton, a tras în goalkeeper-ul lui Poli.

Pe final, Alexa a renunţat la orice intenţie ofensivă după schimbarea Herea - Dobrosavlevici, lucru ce i s-a dovedit fatal.

Echipa sa a făcut tot mai mult pasul în spate, iar în ultimul minut al timpului regulamentar, Bălgrădean a comis-o. Aproape la fel ca Prunea în faţa lui Kennet Andersson, în '94, "Pufi" a ieşit pe călcâie, iar talia lui Şeroni, 1,93 metri, dar şi timing-ul perfect al fundaşului gazdelor la săritura la cap i-au fost fatale portarului oaspeţilor.

1-1 final! Şi în loc ca ilfovenii să intre în play-off la 7 puncte distanţă de Timişoara, o vor face la 6!

Alexa, mult peste Săndoi

Actualul antrenor al Chiajnei are un parcurs foarte bun pe banca ilfovenilor. A preluat echipa în iarnă, iar în cele 5 etape din 2017 a acumulat 8 puncte: două succese, două remize şi o singură înfrângere, în faţa campioanei en titre, Astra.

Comparativ cu ceilalţi antrenori pe care Concordia i-a avut pe parcursul acestui sezon, Săndoi şi Ursu, Dan Alexa are un randament formidabil. De aproape 3 ori mai bun decât Ursu şi cu peste 50% mai mult faţă de fostul selecţioner al naţionalei de tineret.

"Alexa a scos la 1-0 toţi atacanţii şi a băgat numai oameni defensivi. E bine că a venit golul lui Şeroni, poate aşa realizezi că dacă nu vrei să joci fotbal nu ai cum să învingi"
Basarab Panduru, expert DolceSport

"Vineri a fost ziua fetiţei mele, îi dedic golul pe care l-am marcat. Dacă am fi câştigat, consider că eram practic salvaţi de la retrogradare, aşa, mai avem de tras în play-out"
Cristi Albu, fundaş Chiajna

"E frustrant să ratezi victoria în minutul 90, dar dacă ne uităm la cum s-a jucat cred că egalul e un rezultat echitabil"
Ovidiu Herea, mijlocaş Chiajna

"Cred că am fi meritat chiar mai mult de un punct, ar fi fost total nedrept să pierdem un meci în care Chiajna, după ce a marcat, s-a rezumat să se apere"
Marius Croitoru, mijlocaş Poli Timişoara

"Am avut 3 puncte în buzunar, Timişoara nu şi-a creat nicio ocazie. Numai neşansa ne-a împiedicat să câştigăm"
Dan Alexa, antrenor Chiajna

Antrenor Procentaj puncte
Săndoi  31,7%
Ursu 19%
Alexa 53%

25din cele 26 de meciuri disputate de Chiajna în acest campionat s-au terminat cu cel mult un gol marcat de trupa ilfoveană, excepţia fiind victoria cu Dinamo, 2-1

acs poli chiajna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  05 Martie 2017, 11:42

Cine este nesimtitul care scrie acest material fara sa il semneze ? Daca moare de dragul chiajnei nu inseamna sa puna pe site asemenea mizerii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează