FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - FC VASLUI 2-1

VIDEO 3 puncte ca Popa! » Braşovul a defilat în faţa Vasluiului, impunîndu-se cu 2-1

Articol de - Publicat luni, 24 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 23 septembrie 2012 22:33

"Stegarii" au făcut instrucţie cu "greii" lui Şumudică, profitînd şi de forma fantastică a mijlocaşului care a deschis scorul


La debutul lui Adrian Szabo pe banca braşovenilor, gazdele au început cum nu se putea mai bine partida. Au atacat în valuri, iar tabela a fost modificată devreme: Iulian Popa a şutat cu exteriorul de la 20 de metri şi mingea a scuturat plasa, după o execuţie uluitoare (11). Moldovenii nu s-au regăsit şi au replicat tîrziu, Sînmărtean trimiţînd periculos, din lovitură liberă, cu cinci minute înainte de pauză (40).

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Pînă la urmă le-a ieşit vasluienilor. Antal a pătruns pe partea dreaptă, a centrat către Varga, iar acesta a trimis în plasă profitînd de o ieşire greşită a lui Taborda. Ardelenii n-au stat pe gînduri, iar Batin a luat pe cont propriu o acţiune pe partea dreaptă, a pătruns în careu şi l-a executat pe Coman (72): 2-1! Avantajul de pe tabelă putea fi spulberat de Velayos, care a luat un "roşu" stupid (77), însă vedetele oaspete nu au avut forţa să întoarcă rezultatul. Haosul e din nou la el acasă la Vaslui.

"Chiar am marcat un gol frumos! Sper să dau cît mai multe şi cît mai decisive, important e că am cîştigat"
Iulian Popa, mijlocaş FC Braşov

"Cînd aduci atîţia jucători e greu să reuşeşti ceva peste noapte. Cei de pe teren sînt tot cei care au jucat cu Fenerbahce sau Inter, nu îmi explic ce se întîmplă!"
Marius Şumudică, antrenor FC Vaslui

Şumi are clauză de 300.000 de euro!
Imediat după meci, Adrian Porumboiu a coborît nervos de la "oficială" şi a intrat în vestiarul vasluienilor. "Sînteţi nişte nesimţiţi, vă bateţi joc de mine!", a urlat patronul moldovenilor. Apoi, văzîndu-l pe Marius Şumudică venind de la conferinţa de presă, i-a transmis: "Nu mai intra, nu mai ai ce căuta acolo!". Deşi a lăsat clar de înţeles că îl va da afară pe antrenorul de 41 de ani, Porumboiu n-a oficializat divorţul, întrucît ar trebui să-i achite clauza în valoare de 300.000 de euro!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (5)
mgexpert
mgexpert  •  24 Septembrie 2012, 10:07

..s-a dovedit că schimbările făcute la nervi sau dintr+un orgoliu stupid sunt contraproductive.. Inacio şi Şumudică au făcut praf o echipă bine sudată de Hizo iar plecarea lui Wesley a fost bomboana pe colivă ..echipa suferă pe plan defensiv iar atacul e ineficient, cuplul M.Niculae-Zburlea fiind mult sub Wesley-Temanjera ..rămaşi şi fără Adailton, doar cu Sânmărtean, vasluienii nu mai au fantezie, joacă anost.. Aparent întărită cu transferuri echipa joacă mult mai slab.."noroc" cu arbitrii..

putregaiu
putregaiu  •  24 Septembrie 2012, 09:14

Pacat ca n-avem portar. Petarda de Taborda gafeaza meci de meci. E cel mai slab portar al Brasovului din ultimii 12ani.

dani27
dani27  •  24 Septembrie 2012, 08:28

am fost la meci si o special pentru ai arata degetul domnisoarei SBURLEA SABINA:))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează