FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

DINAMO - FCSB 2-1 // VIDEO 5 momente care nu s-au văzut la TV: invazia din final, rasism și gesturi provocatoare

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 16:53

Dinamo a învins-o duminică seara pe FCSB, 2-1, la capătul unuia dintre cele mai tensionate derby-uri din ultimii ani.

Duelul de pe Arena Națională a scos la suprafață vechile animozități dintre cele două galerii, care s-au „înțepat” reciproc pe toată durata meciului. Mai jos sunt 5 momente care nu s-au văzut la TV duminică seara.

1. Florin Prunea, gesturi provocatoare spre galeria FCSB-ului. Euforic peste măsură, managerul general al roș-albilor nu s-a mai stăpânit la finalul meciului. În timp ce jucătorii lui Dinamo sărbătoreau victoria alături de propriii fani, Prunea, aflat în zona de la jumătatea terenului, a arătat semne obscene spre galeria roș-albaștrilor, aflată la peluza opusă.

2. Sunete rasiste spre Harlem Gnohere. Suporterii lui Dinamo nu l-au menajat nici de această dată pe fostul lor atacant, ajuns între timp în curtea marii rivale.

Victimă și în trecut a derapajelor galeriei dinamoviste, Gnohere n-a scăpat nici în meciul de aseară, în care a fost trimis pe teren în minutul 76. Fanii gazdelor au apelat la unele sunete rasiste îngrozitoare de fiecare dată cand mingea ajungea la vârful care a reprezentat Dinamo între 2015 și 2017.

3. Fanii lui Dinamo au trăit la maximum prima victorie in fața FCSB-ului după aproape 3 ani. Imediat dupa fluierul final, câțiva suporteri au pătruns pe teren, fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru ca tensiunile să nu escaladeze, mai ales că pe teren se aflau încă fotbaliștii lui Vintilă. Jandarmii și-au făcut imediat apariția pe teren, însoțiți inclusiv de câțiva câini. 

4. Războiul dintre Mihai Stoica si galeria lui Dinamo și-a derulat duminică seara un nou episod. După ce oficialul roș-albastrilor lansase câteva provocări la adresa dinamoviștilor în preziua meciului, suporterii „câinilor” au răspuns violent în duelul cu MM.

Deși în ultimele luni au apărut diverse informații conform cărora fiica lui Mihai Stoica ar fi grav bolnavă, galeria dinamovistă n-a empatizat deloc cu problemele de sănătate ale acesteia, jignind-o constant pe durata meciului.

5. Totuși, fanii lui Dinamo au dat dovadă de solidaritate după accidentarea dură suferită de atacantul Slavko Perovic. Aceștia i-au scandat numele sârbului în momentul în care se afla inconștient pe teren, dar si când „Pero” a fost urcat în ambulanță și transportat la spital.

Ulterior, un stadion întreg a întâmpinat cu aplauze vestea anunțată la stația de amplificare, în care crainicul informa ca vârful de 30 de ani e conștient și se află la spital, în afara oricărui pericol.

27.768de spectatori au asistat la partida de pe Arena Națională

+27 FOTO

Vezi și: 

„Vintilizarea fotbalului” » Ștucan, despre subordonarea antrenorilor tineri + moment inexplicabil din Derby, observat doar de comentator

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
100002473541087
Danut Ognean  •  18 Februarie 2020, 10:46
Postat de red_dog72 pe 18 Februarie 2020, 08:47

***

locul trei placut gigei!bheeee

red_dog72
red_dog72  •  18 Februarie 2020, 08:47
Postat de alexbibirica1 pe 18 Februarie 2020, 08:28

#ddb - play-out ... all day ... all night ... wtf . tumptzi...tumptzi...tumptzi :)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  18 Februarie 2020, 08:28

#ddb - play-out ... all day ... all night ... wtf . tumptzi...tumptzi...tumptzi :)

Vezi toate comentariile (62)
Comentează