FOTBAL  »  Superliga  »  SĂGEATA - OŢELUL 2-1

VIDEO A căzut capul lui Badea » Oţelul a pierdut cu Săgeata şi a rămas fără antrenor

Roman a marcat la prima fază periculoasă a Săgeții
Roman a marcat la prima fază periculoasă a Săgeții

Articol de - Publicat marti, 29 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 octombrie 2013 23:13

Ambii antrenori erau ameninţaţi cu demiterea în caz de eşec. Tehnicianul oaspeţilor e cel care şi-a pierdut scaunul.

Atît Selymes, cît şi Badea au pregătit meciul de luni seară cu gîndul la demitere. Conducerile cluburilor la care antrenează i-au anunţat clar şi răspicat: 3 puncte sau vor fi demişi!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Mai tare s-a speriat Selymes, ajutat de Băjenaru: mijlocaşul moldovenilor a pierdut un balon la jumătatea terenului, mingea a ajuns la Roman, care a pătruns în careu şi l-a executat pe Simaitis. 1-0!

Speriaţi de posibila înfrîngere, gălăţenii au pus tunurile pe Săgeata şi au atacat în valuri. Şuturi din toate poziţiile, cel mai aproape fiind mijlocaşul central Cooper, care a trimis o torpilă în vinclu, dar Panagopoulos, cu un reflex senzaţional, a respins.

Cum ocaziile nu garantează succesul, băieţii lui Selymes au ţinut să îi înveţe lecţia asta pe adversari: un contraatac-fulger a adus mingea la piciorul lui Florean, în partea dreaptă, acesta a centrat ideal pentru Dinu, care a făcut 2-0 înainte de pauză.

Henrique a mai aprins speranţele Oţelului, după o fază confuză în careul lui Panagopoulos, dar, deşi dunărenii au continuat să atace fix ca în prima repriză, ocaziile mari le-a avut tot Săgeata, care a ratat desprinderea prin Mihai Roman în ultimele minute.

Imediat după meci, Ionuţ Badea afla direct în vestiar că şi-a pierdut postul, Narcis Răducan urmînd să numească în zilele viitoare noul antrenor al Oţelului.

Veteranii, pedepsiţi!
Căpitanul Sergiu Costin şi mijlocaşul Gabriel Giurgiu au fost schimbaţi la pauză de către antrenorul Ionuţ Badea. Ambii au avut evoluţii penibile în prima repriză şi au fost taxaţi de antrenor. Tehnicianul şi cei doi nu se află în cele mai bune relaţii, jucătorii fiind amendaţi în trecut de către Badea din cauza unor cartonaşe roşii pe care fotbaliştii le-au încasat în campionat.

"Am avut o discuţie cu Ionuţ şi i-am transmis că nu mai este antrenorul nostru. În două zile vom găsi alt tehnician. Echipa are un blocaj ce nu a putut fi depăşit nici la meciul cu Săgeata. În primul rînd este vina antrenorului" (Narcis Răducan, preşedinte Oţelul)

"Eu ştiu că Ionuţ Badea este un antrenor foarte bun şi timpul o să demonstreze asta. Din păcate, criza de rezultate a continuat şi s-a ajuns la această decizie. Am încercat să dau tot ce am mai bun" (Ionuţ Badea, fost antrenor Oţelul)

592792-sageata-otelul-2-1.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dirk_kuitte
dirk_kuitte  •  30 Octombrie 2013, 14:36

Numai gascani. Cu pedale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează