FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Florin Macavei a identificat marea problemă a lui Dinamo: "Ei ar trebui să conducă echipa! E nevoie de această «scânteie»"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 11:35

Contactat telefonic în timpul emisiunii GSP LIVE, Florin Macavei, 44 de ani, fost jucător la Dinamo în perioada 1996-1998, a identificat marea problemă a echipei: lipsa unor dinamoviști desăvârșiți în structura conducerii. 

"Sunt dinamovist. Nu vorbesc prostii, mi-am zugrăvit garajul de acasă în alb și roșu. Noi, dinamoviștii, așteptăm un reviriment al echipei, dar se pare că mai avem de așteptat, din păcate.

Din punctul meu de vedere, Dinamo ar trebui condusă de dinamoviști. În perioada în care eram acolo, era o conducere de dinamaoviști adevărați: foști mari jucători și conducători care puneau suflet. Când s-a câștigat titlul în 2000, primul după o lungă perioadă, clubul era condus de oameni cu sânge alb-roșu. Erau Cornel Dinu, Cristi Borcea, foarte mulți dinamoviști. Dinamo are nevoie de o «scânteie» pentru a redeveni ceea ce a fost", a spus Florin Macavei, la GSP LIVE

Vezi și:  VIDEO Cătălin Munteanu laudă transferul făcut azi de Dinamo: "E ca Sânmărtean" » De ce se teme fostul căpitan dinamovist: "Să nu se repete povestea"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
roadghost
roadghost  •  02 Octombrie 2018, 14:22

Vecina mea si-a vopsit parul mov si cica acum o vrea Fiorentina ca director sportiv

saramago
saramago  •  02 Octombrie 2018, 13:49

Macavei a contribuit și la performanțele europene ale dinamoviștilor, dacă nu greșesc ...

polistul68
polistul68  •  02 Octombrie 2018, 13:23

Mare dinamovist si asta.....cand era la Poli, le umplea frigiderul de carne....a jucat si el vreo 20 de meciuri titular...si e mare dinamovist. Nu stie cum sa spuna ca vrea si el o functie pe acolo....asa rau ai ajuns Maca ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează