LIGA 1  ·  ACS POLI - ASA 0-1

VIDEO A început campionatul! ASA a învins Timișoara și a ajuns pe 0 în clasament. ACS Poli e tot pe minus, 0-1

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 00:00

ASA a ”topit” depunctarea cu care pornise sezonul, a ajuns la ”0”. Arată mai mult ca un pariu decât ca o performanță, fiindcă salvarea rămâne dificilă.

Primele zece etape nu se pun. Abia acum are ASA zero în clasament, în dreptul punctelor. Echipa în care antrenorul Alexa e de-o seamă cu portarul Mingote, 36 de ani, pornise cu minus 6 din cauza datoriilor pe care le înregistrează clubul. Jucătorii au anulat pedeapsa dictată astă-vară și pot face calcule de acum înainte.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Trebuie să-i mai bată și pe alții

Matematica sperie deocamdată. Ca să urce un loc și să scape de retrogradarea directă, ASA ar trebui s-o depășească pe campioana Astra. Între ele sunt opt puncte și giurgiuvenii mai au și un meci de jucat astăzi, cu Poli Iași. Deocamdată, Mureșul s-a asigurat că nu încurcă aplicarea regulamentului, cu înjumătățirea punctajului înainte de play-out. Zero puncte împărțite la doi dau tot zero.

ASA e campioana din derby-ul cluburilor condamnate. Poli Timișoara rămâne cu minus 9 și cu mai multe probleme, formația lui Alexa mai poate spera, teoretic, deoarece banda de "bătrâni" a arătat deja că e capabilă de surprize. Poate victoria cu Dinamo le-a confirmat veteranilor că încă mai pot juca fotbal. "Chiar trei-patru ani, la cum arată fotbalul românesc", crede Zicu.

"Diego" Surdu

Ianis, Gabi Mureșan, Mingote, Gabi Matei, Surdu au mers la ASA ca să nu se lase de fotbal. Sau să nu-și încheie cariera jucând de plăcere încă un an-doi prin "B". Oricum, tot de plăcere se mai joacă și la Târgu Mureș. În loc de primă, după victoria cu Dinamo, fotbaliștii au fost dați afară din case fiindcă nu fuseseră plătite chiriile.

Clubul are noroc că numele de foști fotbaliști foarte buni care compun lotul au adunat destui bani încât să-și permită o cazare din bugete proprii. Zicu a învins-o pe Dinamo, Surdu a câștigat partida de la Timișoara cu o cursă maradoniană la golul victoriei marcat de Ciprian Rus.

Majoritatea oamenilor lui Alexa sunt "elefanți" retrași pe finalul carierelor într-un club ce pare pe ducă. Surprinzător, se poate juca fotbal și în condițiile astea!

Intoxicați și accidentați

Timișorenii nu au bani, nici puncte și se mai aleg și cu probleme noi! Mai mulți jucători au suferit de intoxicație alimentară. Fotbaliștii s-au simțit rău și în ziua partidei, dar antrenorul Popa i-a folosit așa, fiindcă lotul nu-i oferă suficiente soluții. Lui Scutaru i s-a făcut rău și a vomitat în timpul jocului, înainte să primească o lovitură și să necesite schimbarea. Apărătorul a fost înlocuit cu Șeroni.

"Situaţia e critică la Timişoara. Nu am construit cum trebuia, am avut probleme mari, ne-am creat două ocazii bune, dar nu am reuşit să marcăm. Asta e, speranţa moare ultima. Mergem înainte"
Cătălin Doman, mijlocaş Poli Timişoara

"Am avut evoluţii bune şi până acum, doar că nu adunam puncte. Victoria de azi e cea mai importantă pentru că am întâlnit o contracandidată directă la retrogradare"
Dan Alexa, antrenor ASA

poli asa 0 1La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1