FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Acum e sigur » CFR Cluj și-a aflat adversara din turul II al preliminariilor Ligii

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 08:36

CFR Cluj, campioana României, și-a aflat marți seara în mod oficial viitoarea adversară din turul II al preliminariilor Ligii Campionilor.

"Feroviarii" se vor duela cu Malmo, campioana Suediei, care a câștigat marți și returul cu formația Drita (Kosovo), scor 2-0, după ce în tur se impusese cu 3-0 în deplasare. După 0-0 la pauză, Malmo a înscris de două ori în repriza secundă, prin Strandber și Larsson. (VIDEO cu golurile)

Prima manșă va avea loc pe 24 iulie, la Cluj, în timp ce returul va avea loc pe 1 august, în deplasare. 

CINE ESTE MALMO

Malmo este în prezent pe locul 7 în Suedia, cu 19 puncte după 14 etape. Malmo a câștigat de 20 de ori campionatul în Suedia, ultima dată în sezonul recent încheiat. Echipa este antrenată de neamțul Uwe Rösler, iar valoarea lotului este de 13,8 milioane de euro.  

Jucătorii cu cea mai bună cotă sunt fundașul danez Lasse Nielsen, 30 de ani, și mijlocașul suedez Oscar Lewicki, 25 de ani. Ambii sunt cotați la 1,5 milioane de euro. Căpitanul echipei este Markus Rosenberg, un atacant de 35 de ani.

FORMATUL TRAGERII AR AVANTAJa CFR ÎN PLAY-OFF

CFR, dacă va ajunge în play-off, ar putea beneficia din plin de modalitatea în care UEFA va efectua tragerea la sorţi. Sunt 16 echipe în play-off, dar nu vor fi împărţite 8 cu 8 în urna capilor de serie şi outsiderilor. Vor exista 6 favorite, care vor juca obligatoriu cu o formaţie din cele 10 aflate în urna nefavoritelor. Ceea ce înseamnă că în două meciuri se vor afla față în față grupări din urna outsiderilor. Teoretic, CFR ar putea întâlni chiar şi nume precum Zrinjski (Bosnia), Kukesi (Albania), Videoton (Ungaria). 

6ani au trecut de când CFR a fost ultima dată în grupele europene, în 2012-2013, în Liga Campionilor, a făcut 10 puncte şi a terminat pe 3, după United şi Galatasaray, dar peste Braga

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
executor
executor  •  18 Iulie 2018, 10:29

Asta cu Play-Off-ul e pentru Liga Europa, ramura echipelor care pierd în Liga Campionilor. Trebuia să precizați.

gicab
gicab  •  18 Iulie 2018, 10:14

Nu știu cum am fi putut juca cu cei din Kosovo dacă...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează